DRUGARICU IZ RAZREDA ŠUTNUO U GLAVU: Novi slučaj vršnjačkog nasilja u Vranju! Skandalozan odgovor škole - mislili da je to IGRA!

Autor:

Vesti

27.11.2022

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedan slučaj vršnjačkog nasilja zabeležen je u Vranju u Ekonomskoj školi kada je pre dva dana učenik prvog razreda napao školsku drugaricu iz odeljenja.

DRUGARICU IZ RAZREDA ŠUTNUO U GLAVU: Novi slučaj vršnjačkog nasilja u Vranju! Skandalozan odgovor škole - mislili da je to IGRA!

Foto: Profimedia

Nasilje

Đak je prema zvaničnim informacijama šutirao učenicu iz ove škole.

Iz Ekonomske škole kažu da "nije bilo masovne tuče, već je došlo do razmene udaraca između dečaka i devojčice", prenose InfoVranjske.rs.

- Nažalost učenici ne shvataju ozbiljnost ove situacije, već smatraju da je to igra - rekli su iz Ekonomske škole u Vranju.

Pedagoška služba škole poručuje da je izrečena vaspitna mera i da je utvrđen III nivo nasilja.

- Ocenili smo da je ovaj incident treći nivo nasilja, jer danas deca smatraju da je nanošenja bola igra. Nažalost i sama deca navikla su na takve stvari - rekli su iz škole.

Ovaj portal podseća da se Osnovno javno tužilaštvo još uvek se nije oglasilo povodom ovog slučaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading