FRUSTRIRAN SAM! Piksi posle Kameruna govorio o POVREDAMA?!

Autor:

Sport

28.11.2022

13:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

To je bio ključ problema po selektoru.

FRUSTRIRAN SAM! Piksi posle Kameruna govorio o POVREDAMA?!

Foto: Tanjug/AP

Dragan Stojković Piksi

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je nerešeno sa Kamerunom (3:3) u meču drugog kola grupne faze Svetskog prvenstva u Kataru.

Imali su "Orlovi" sve, vodili su 3:1, propisno su se ispromašivali, pa su kažnjeni na surov način.

Selektor Dragan Stojković Piksi bio je vidno utučen po završetku utakmice.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Dragan Stojković Piksi

 

- Imali smo danas opet peh, da nam dva centralna defanzvica traže izmene, Veljković i Pavlović, pa smo morali da reagujemo. Nemamo sreće sa tim povredama, zdravstveno stanje nas brine, danas smo opet morali prinudne izmene da pravimo. Frustiran sam ja zbog rezultata, igrači su stvarno hteli, reagovali odlično, bilo je prelepih akcija, pogotovo treći gol, koji je bio majstorstvo, prava poezija fudbala - rekao je Stojković, pa dodao:

Ali, onda su došla dva identična gola Kameruna posle onih grešaka. Idemo dalje, gledamo večeras drugi meč naše grupe, naravno, navijamo za Brazil. Treba biti realan, sagledati i analizirati dobro. Šteta je, kažem, imali smo period fenomenalne igre, potpunu kontrolu igre i onda su nas greške koštale pobede - zaključio je selektor "Orlova".

Srbiju drugog decembra čeka duel protiv Švajcarske koji bi mogao da bude presudan u borbi za osminu finala Svetskog prvenstva. Ta utakmica se igra od 20 časova, a danas od 17 časova Švajcarci će na teren protiv Brazilaca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading