Milenkoviću, Mitroviću i Veljkoviću - SRAM VAS BILO za ovo džogiranje! Makso, kapa dole (VIDEO)

Autor:

Sport

28.11.2022

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandalozan odnos prema svetom dresu.

Milenkoviću, Mitroviću i Veljkoviću - SRAM VAS BILO za ovo džogiranje! Makso, kapa dole (VIDEO)

Foto: Starsport

Fudbaleri Srbije

Fudbalska reprezentacija Srbije ispustila je dva gola prednosti protiv Kameruna, pa je meč drugog kola Mundijala u Kataru završen rezultatom 3:3.

"Orlovi" su vodili 3:1, ali su "Neukrotivi lavovi" u 63. i 66. minutu iskoristili početničke greške odbrane Srbije i došli su do boda.

Međutim, greške se dešavaju i moraju se opraštati, ali nezalaganje ne sme!

Naime, kod gola Vinsenta Abubakara za 3:2 je štoperska trojka Nikola Milenković, Miloš Veljković i Stefan Mitrović džogirala nazad, dok je jedini punim sprintom pokušao strelca gola da stigne Nemanja Maksimović.

Skandalozan potez pomenutog trija mora duboko da se analizira i selektor Dragan Stojković Piksi neka stavi prst na čelo ko će mu igrati u odbrani protiv Švajcarske...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
nenad

28.11.2022 13:57

Ovaj je lud...pa kamerunac tog Maksimovica je poslao po burek...usinuo mu ledja. A do kontre je doslo zato sto su prdnji igraci prodali loptu...

Žana

28.11.2022 14:40

Razmaženi...."prejeli se",još kada dobiju velelepni stadion,što bi se trudili.Penzionerima uzimate ono sto su mukom zaradili,porofiljama i socijalnim davanjina uvek kasni ali za njih uvek ima.