PEVAJ SRBIJO, ZEMLJO JUNAKA: Katarom se ore PATRIOTSKI STIHOVI! (VIDEO)

Autor:

Sport

28.11.2022

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Orlovi" će imati ogromnu podršku!

PEVAJ SRBIJO, ZEMLJO JUNAKA: Katarom se ore PATRIOTSKI STIHOVI! (VIDEO)

Foto: Republika.Rs/ Dražen Ostojić

Navijači Srbije pred meč protiv Kameruna

Fudbalska reprezentacija Srbije u ponedeljak od 11 časova igra svoj drugi meč na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Republika
 

Protivnik "Orlovima" biće selekcija Kameruna i četa Dragana Stojkovića Piksija u ovu utakmicu ulazi pod imperativom pobede.

Ogromnu podršku imaće naši fudbaleri u Dohi. Veliki broj srpskih navijača uputio se ka stadionu, a prelepa slika viđena je kada su zapevali patriotske stihove pesme "Pevaj Srbijo, zemljo junaka".

Nema sumnje da će ovo biti motiv više "Orlovima" da stignu do prvog trijumfa na ovom Mundijalu. Sva dešavanja pre, za vreme i posle utakmice možete pratiti putem našeg lajv-bloga.

Veliki optimista pred ovu utakmicu bio je i selektor Dragan Stojković Piksi.

Raduje me da ću hladne glave moći da odaberem tim, što nije bio slučaj protiv Brazila. Najgore za trenera je da vam tim sastavljaju doktori. Nadam se da je to prošlo. Ovog puta će svi igrači biti u konkurenciji za tim. I Kostić i Vlahović, Mitrović, Veljković, Ilić... U daleko su boljoj poziciji - istakao je Piksi, pa dodao:

- Moguće je da ćemo igrati sa dva špica. Da pričam dan pre meča o tome, bilo bi, ne neozbiljno, već to nije praksa. Nijedan trener vam to neće reći. Svakako da postoji opcija i da počnemo sa počnemo sa jednim, pa da završimo sa dvojicom špiceva, ili obrnuto, da završimo sa klasičnim napadačem. Iako svi moraju da učestvuju i u napadu i u odbrani. To je potpuno jasno svima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading