DAJTE BRAZIL DA SE IGRAMO! Srpski navijači PRAVE SPEKTAKL: Kolo, pesma i JAKA PORUKA "Orlovima"! (VIDEO)

Autor:

Sport

24.11.2022

15:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vruće je na ulicama Dohe.

DAJTE BRAZIL DA SE IGRAMO! Srpski navijači PRAVE SPEKTAKL: Kolo, pesma i JAKA PORUKA "Orlovima"! (VIDEO)

Foto: Republika.Rs

Srpsko kolo usred Katara

Odbrojavanje je skoro pa završeno - Srbija za nekoliko sati počinje svoj put na Svetskom prvenstvu.

Republika

Prvi protivnik ne može da bude teži, ali ni atraktivniji! Brazil i Srbija će od 20 časova početi svoju utakmicu, a euforija je dostigla tačku ključanja.

Direktor jedne srednje škole u Beogradu skratio je časove kako bi svi stigli da gledaju spektakl, u Kataru su se našle Sofija Milošević, Adriana Lima i Ana Antić, poruka podrške stigla nam je i iz Rusije, a naši navijači okupirali su Dohu i prave spektakl.

- Dajte Brazil da se igramo - ori se iz grla Srba u Kataru koji željno iščekuju predstojeću utakmicu i na ovaj način poslali su jaku poruku "Orlovima".

Zanimljivo je i u drugim delovima grada, kao i oko stadiona.

Pojedini Srbi su čak opleli kolo i pokazali da je atmosfera zaista fenomenalna.

Da dodatno podgreje atmosferu uspeo je i selektor Srbije, Dragan Stojković Piksi, koji je pred meč protiv Brazila istakao da se nikoga ne plaši:

Očekujem dobru Srbiju koja će napraviti dobar rezultat. Brazil je veoma srećan što ima četiri napadača, a odbrana? Brazil je sjajan tim, a za mene je ovo zlatna generacija, a mi očekujemo veoma tešku utakmicu. Međutim, kao tim moramo imati svoj stil fudbala. Moramo da pokažemo tehničko-taktičke karakteristike. Meč počinje sa 0:0, Brazil ima šanse, ali ima i Srbija. Ne plašimo se nikoga, pa ni Brazila. Nema potrebe za tim - rekao je Dragan Stojković.

U prvom meču ove grupe, odigranom jutros u 11, Švajcarci su golom Emboloa savladali Kamerun sa 1:0. Upravo je Kamerun naš naredni rival (ponedeljak, 28. novembar, 11:00) a u poslednjem meču grupne faze četa Vladimira Stojkovića Piksija igraće protiv Švajcarske (petak, 02. decembar, 20:00).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading