ZAJEDNIČKIM SNAGAMA PROTIV BRAZILA: Niste u Kataru? Pridružite se humanitarnoj akciji i bodrite "Orlove"!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

24.11.2022

15:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U iščekivanju fudbalskog spektakla.

ZAJEDNIČKIM SNAGAMA PROTIV BRAZILA: Niste u Kataru? Pridružite se humanitarnoj akciji i bodrite "Orlove"!

Foto: FK Budućnost Banatski Brestovac

Fudbalska reprezentacija Srbije večeras (četvrtak, 24. novembar) sa početkom od 20 časova startuje na ovogodišnjoj svetskoj smotri fudbala utakmicom sa selekcijom Brazila.

 

Sa velikim optimizmom predstojeći duel se očekuje, a navijači u Banatskom Brestovcu imaće priliku i da organizovano prate navedeni susret putem video bima koji je postavljen u Domu penzionera u mestu koje se nalazi na teritoriji grada Pančeva.

Treba napomenuti da je organizovano praćenje duela između reprezentacija Srbije i Brazila dobilo i humanitarni karakter.

Organizatori humanitarne akcije u okviru praćenja fudbalskih zbivanja iz Katara su Fudbalski klub Budućnost Banatski Brestovac, Udruženje penzionera, Dom kulture Banatski Brestovac, a akciji su se pridružili i Omladinsko udruženje, kao i Udruženje ribolovaca Banatski Brestovac.

Foto: FK Budućnost Banatski Brestovac

Srbija - Brazil

 

Treba napomenuti da se ekipa Budućnosti iz Banatskog Brestovca takmiči u okviru Druge južnobanatske lige "Zapad", a prvi deo sezone okončali su na liderskoj poziciji sa 34 osvojna boda, dva više u odnosu na prvog pratioca, ekipu Radničkog iz Barande.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading