PRVO FINALE "ORLOVA": Gde možete pratiti meč Srbija - Kamerun?

Autor:

Sport

28.11.2022

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četa Dragana Stojkovića Piksija pod imperativom je pobede.

PRVO FINALE "ORLOVA": Gde možete pratiti meč Srbija - Kamerun?

Foto: Starsport

Reprezentativci Srbije posle poraza od Brazila

Fudbalska reprezentacija Srbije nastavlja svoj put na Svetskom prvenstvu.

Piksijevi "Orlovi" posle poraza od Brazila igraju svoje prvo finale na Mundijalu. Srbija napada Kamerun (ponedeljak, 11:00) i pod imperativom je pobede kako bi ostala u trci za osminu finala Svetskog prvenstva.

Kamerunci su u prvom meču protiv Švajcarske ostavili odličan utisak, ali ih je golman Jan Zomer sprečio da načine iznenađenje. Embolo je kasnije pogodio i to je bilo dovoljno za 1:0 i tri boda za Švajcarce.

Sada su Kamerunci, kao i "Orlovi", pod imperativom pobede i nema sumnje da nas čeka jako zanimljiv meč.

Republika

Foto: Starsport

Fudbalska reprezentacija Srbije

 

Utakmicu Srbija - Kamerun u direktnom prenosu možete pratiti na programima RTS 1 i Arena sport premium 1, kao i u lajv-blogu na portalu Republika.rs.

Selektor Srbije, Dragan Stojković Piksi, objavio je odlične vesti pred ovu utakmicu - "Orlovi" će biti spremni i kompletni za Kamerun:

- Raduje me da ću hladne glave moći da odaberem tim, što nije bio slučaj protiv Brazila. Najgore za trenera je da vam tim sastavljaju doktori. Nadam se da je to prošlo. Ovog puta će svi igrači biti u konkurenciji za tim. I Kostić i Vlahović, Mitrović, Veljković, Ilić... U daleko su boljoj poziciji - istakao je Piksi, pa dodao:

- Moguće je da ćemo igrati sa dva špica. Da pričam dan pre meča o tome, bilo bi, ne neozbiljno, već to nije praksa. Nijedan trener vam to neće reći. Svakako da postoji opcija i da počnemo sa počnemo sa jednim, pa da završimo sa dvojicom špiceva, ili obrnuto, da završimo sa klasičnim napadačem. Iako svi moraju da učestvuju i u napadu i u odbrani. To je potpuno jasno svima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading