NACIJA U TRANSU: Vanja RAZGALIO Srbiju pred duel sa Kamerunom!

Autor:

Sport

27.11.2022

22:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se pred važan duel.

NACIJA U TRANSU: Vanja RAZGALIO Srbiju pred duel sa Kamerunom!

Foto: Tanjug/AP

Vanja Milinković-Savić

Fudbaleri Srbije u ponedeljak od 11 časova igraju protiv Kameruna u okviru 2. kola grupne faze Svetskog prvenstva u Kataru.

Najbolji igrač Orlova u porazu od Brazila, Vanja Milinković-Savić, uveren je u dobar rezultat naših momaka.

- Mislim da je sasvim dovoljno tri dana da se spremi meč. Treba da se vratimo na pozitivne rezultate i igre koje smo pokazivali u poslednjih godinu i po, da gledamo u detalje gde možemo da napravimo razliku, da odigramo bolje nego protiv Brazila - rekao je golman Torina za RTS.

Veoma je važna pozitivna energija koja vlada ekipom.

Republika

Foto: Starsport

Vanja MIlinković-Savić na duelu protiv Brazila

- Morali smo najbrže moguće da se vratimo pozitivi. Pre svega zbog toga mislim da smo imali česte uspehe, zato što to stvara jaku grupu. Imamo sjajnu grupu, nadam se da će nam to pomoći u naredne dve utakmice.

Za razliku od meča sa Brazilom, igraće se u terminu kada će biti veoma toplo, ali Milinković-Savić kaže da to neće smetati.

- Ne volim da igram u 13 sati, ali sam u Italiji igrao u tom terminu. Nije prijatno, ali kako je nama, tako i njima. Nema prava bilo ko preterano da se žali.

Jasno je da od ishoda ovog meča mnogo toga zavisi.

- Realno, mi smo došli ovde da se borimo da prođemo dalje. Prvi i drugi iz grupe ide. Brazil je nadooćan, tu smo da se borimo za to drugo mesto. Izborićemo se tako što ćemo dobiti Kamerun i Švajcarsku, tako ćemo da osvojimo drugo mesto - zaključio je prvi golman reprezentacije Srbije na Mundijalu u Kataru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading