VEČITI DERBI U SENCI MUNDIJALA: Gde možete gledati prvi duel Zvezde i Partizana ove sezone?

Autor:

Sport

28.11.2022

07:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četa Duška Ivanovića dočekaće izabranike Željka Obradovića.

VEČITI DERBI U SENCI MUNDIJALA: Gde možete gledati prvi duel Zvezde i Partizana ove sezone?

Foto: Starsport

Sav fokus sportske javnosti u Srbiji okrenut je ka Kataru gde će "Orlovi" od 11 časova igrati meč drugog kola Svetskog prvenstva protiv Kameruna.

U senci ove utakmice i nekako ispod radara, za svoj prvi večiti derbi ove sezone spremaju se košarkaši Crvene zvezde i Partizana.

Utakmica osmog kola AdmiralBet ABA lige će početi u 20 časova, domaćin je Crvena zvezda, a meč možete pratiti u direktnom prenosu na televiziji Arena sport premium 1.

Trener Crvene zvezde, Duško Ivanović, hvalio je svog narednog protivnika:

Partizan je ove godine napravio izuzetno dobar tim. Napadačka ekipa sa najvećim potencijalom, i u napadu u ovom trenutku i najbolji tim u Evropi. Samim tim moraćemo da odigramo izuzetno dobro u odbrani kako bi došli do pobede u ovom meču - rekao je Ivanović, prenosi zvanični sajt kluba.

Republika

Foto: Starsport

Duško Ivanović

 

Oprezan pred meč bio je strateg Partizana, Željko Obradović:

Prvi derbi u nizu koji ćemo igrati ove godine. Promena trenera je pokazala da su se vratili na pravi kolosek, da igraju veoma dobro i nikada ni jedna utakmica protiv Crvene zvezde nije bila laka. Specijalna utakmica, to svi znamo. Trudimo se i pripremamo da odigramo najbolje što možemo. Ko god da bude u našoj ekipi, moramo da damo sve od sebe, u poslednje dve utakmice je bilo jasno da na momente igramo veoma dobro, na momente slabo i bez koncentracije. Jasno je da moramo da igramo u kontinuitetu dobro ako želimo dobru utakmicu - poručio je Obradović, preneo je zvanični sajt kluba.

Republika

Foto: Starsport

Željko Obradović

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading