ŠOKIRAO PLANETU: Ponovo smo pronašli duh "Lavova!

Autor:

Sport

28.11.2022

21:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljivo.

ŠOKIRAO PLANETU: Ponovo smo pronašli duh "Lavova!

Foto: Tanjug/AP

Kamerunski fudbalski reprezentativac Samjuel Oum Gue izjavio je danas da je njegov tim na meču sa Srbijom pronašao borbeni duh, koji će pokušati da sačuva u nastavku Svetskog prvenstva u Kataru.

Fudbalske reprezentacije Kameruna i Srbije odigrale su danas bez pobednika, 3:3 u meču drugog kola grupe G na Mundijalu u Kataru. Kamerun je gubio 3:1, ali je uspeo da dođe do remija, 3:3.

- Ponovo smo pronašli duh ''Lavova'' i pokušaćemo da ga sačuvamo u nastavku takmičenja. ''Borbeni duh'' je to što čini našu snagu - rekao je Gue na konferenciji za novinare i dodao da je njegova reprezentacija bila u sličnom stanju na meču za treće mesto na ovogodišnjem afričkom Kupu nacija.

On je istakao da će dati sve od sebe na meču poslednjeg kola protiv Brazila.

- Znamo da ćemo patiti protiv Brazila, ali ćemo prihvatiti tu patnju i dati sve od sebe - rekao je on.

Švajcarska i Brazil imaju po tri boda, dok su Srbija i Kamerun osvojili po jedan. Mečevi trećeg kola u grupi G biće odigrani u petak, a sastaće se Srbija - Švajcarska i Kamerun - Brazil.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading