SJAJNA vest za Srbiju pred KLJUČNI MEČ sa Švajcarskom!

Autor:

Sport

28.11.2022

21:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlična vest za našu reprezentaciju pred okršaj u trećem kolu grupe G.

SJAJNA vest za Srbiju pred KLJUČNI MEČ sa Švajcarskom!

Foto: Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacija Srbije

Fudbaleri Srbije odigrali su danas 3:3 protiv selekcije Kameruna u meču drugog kola grupe G na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Deveti dan Mundijala možete pratiti na live blogu.

Iako situacija za našu selekciju nije delovala sjajno posle nerešenoh rezultata sa afričkom selekcijom, dan je popravio Brazil, koji je sa 1:0 savladao Švajcarsku i tako pomogao "orlovima", koji sada imaju veće šanse da se nađu u osmini finala Mundijala.

Da Srbija ima dobru šansu da dođe do pobede protiv neugodne Švajcarske govori i podatak da su kladionice objavile svoju prognozu za ovaj meč, a na njima je Srbija blagi favorit, što govori o tome da i "bukmejkeri" veruju u naše momke.

Foto: Tanjug/AP

Srbija ima jedan bod iz dva odigrana meča

Ipak, svakako neće biti lako da se dođe do pobede protiv druge evropske selekcije u grupi G, koja je pokazala da se radi o izuzetno čvrstoj reprezentaciji, koja protivnicima ne dopušta veliki broj prilika, a u to se danas uverio i Brazil, koji je jedino zahvaljujući majstoriji Kazemira stigao do pobede i osvojio sva tri boda na meču.

Meč između Srbije i Švajcarske je na programu 2. decembra, sa početkom u 20 časova, a u isto vreme će biti odigran i drugi meč u ovoj grupi, u kom će se sastati selekcije Brazila i Kameruna, u kom je za našu selekciju izuzetno važno da "Selesao" zabeleži pobedu i spreči veliko iznenađenje, jer bi u tom slučaju i "orlovima" bila jedino važna pobeda u trećem kolu i plasman dalje bi bio obezbeđen. 

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading