PROBLEM za Srbiju i Piksija pred ODLUČUJUĆI MEČ sa Švajcarskom!

Autor:

Sport

29.11.2022

14:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deluje da Srbiju čeka najteži mogući posao u meču sa Švajcarskom.

PROBLEM za Srbiju i Piksija pred ODLUČUJUĆI MEČ sa Švajcarskom!

Foto: Starsport

Aleksandar Mitrović

Fudbalska reprezentacija Srbije igra u petak, 2. decembra, od 20 časova ključan meč za prolaz u osminu finala Svetskog prvenstva u Kataru, a rival će našoj selekciji biti ekipa Švajcarske.

Deseti dan Mundijala možete pratiti u live blogu.

"Orlovi" imaju jedan osvojen bod iz dva odigrana kola, pošto su poraženi na startu prvenstva od Brazila, a zatim je usledio remi protiv Kameruna, iako su naši momci imali i dva gola prednosti. Ipak, dobra vest je stigla sinoć, pošto je Brazil savladao "sajdžije", pa pobeda našu selekciju vodi u drugu fazu, osim u slučaju šokantne pobede Kameruna nad "Kariokama", kada bi se pristupilo gledanju gol razlike.

Foto: Starsport

Srbiju u petak čeka najbitniji meč u prethodne četiri godine

Pred veliki okršaj, iz redova Švajcarske stižu ohrabrujuće vesti za njihove navijače, pošto su treningu prisustvovali i Đerdan Šaćiri i Noa Okafor, koji su prethodnih dana imali probleme sa povredama.

- Šaćiri je imao istegnuće mišića. Uradili smo neke testove i nismo baš bili sigurni u kakvom je stanju, pa nismo želeli da rizikujemo - rekao je Murat Jakin, selektor Švajcarske, nakon utakmice sa Brazilom.

Foto: Tanjug/AP

Đerdan Šaćiri će, po svemu sudeći, biti spreman za Srbiju

Ipak, deluje da je sa fudbalerom Čikago Fajera sve u redu, a i teško je očekivati da će Šaćiri propustiti duel sa selekcijom Srbije u petak.

Meč je na programu na stadionu "974" u 20 časova, a u isto vreme će svoj meč odigrati i Brazil i Kamerun, u meču u kom je jako bitno da "Selesao" uspe da savlada, ili makar odigra nerešeno protiv velikog autsajdera iz Afrike.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (2)

Loading
Ivica

29.11.2022 16:22

Klikabilni naslov. Mogli ste pisati i 11 problema za Srbiju, vise ce ljudi otvoriti teks.

TAKO IZGLEDA

30.11.2022 01:21

PIKSI KIKSI TI SI PROBLEM !