ĐERDAN ZAKUCAN U CRNU ZEMLJU! Šaćiri sateran u mišju rupu pred Srbiju - majstore, šta je? Što ćutiš sada?

Autor:

Sport

27.11.2022

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tako i treba!

ĐERDAN ZAKUCAN U CRNU ZEMLJU! Šaćiri sateran u mišju rupu pred Srbiju - majstore, šta je? Što ćutiš sada?

Foto: Starsport

Reprezentativac Švajcarske Đerdan Šaćiri govorio je na konferenciji za medije uoči meča drugog kola grupe G sa Brazilom na Mundijalu u Kataru u nedelju od 17 časova.

Jedan od novinara govorio je o igračima te države, koji dolaze iz različitih zemalja, pa je Šaćiriju tako poručio da je rodom iz Srbije:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Đerdan Šaćiri i Granit Džaka

Znajući celokupnu prošlost i stavljanje tzv. Kosova u prvi plan, ali i provokacije na račun Srbije bilo je očekivati da će Šaćiri imati "žešći" komentar, međutim, ostao je smiren:

- Trener je već rekao da ima mnogo imigranata u Švajcarskoj i ima nas zaista različitih nacionalnosti, ali igramo za Švajcarsku i želimo da damo sve najbolje našoj zemlji. Svaka utakmica za Švajcarsku je za mene posebna i uživam. Lepo je videti toliko naših navijača, uvek je lepo da zemlja koja ima dosta stranaca može da ima uspešan fudbalski državni tim. Nije to nešto što se vidi svakog dana - rekao je Šaćiri koji je rođen 1991. godine u Gnjilanu, ali se kasnije sa familijom preselio u Švajcarsku.

Podsetimo, Srbija i Švajcarska će meć trećeg kola grupne faze u Kataru odigrati 2. decembra od 20 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Samuilo

30.11.2022 20:06

Šta je trebalo da kaže, da provocira,pa da onda kažete kako opet priča protiv nas,umesto o utakmici? Bolje pišite o fudbalu nego što u svemu tražite provokaciju, koga zabole šta on priča. I odlučite se, jel sateran u crnu zemlju ili se zavukao u mišju rupu! Ili je ušao u krtičnjak? Čudi me da i to niste dodali u naslov.