SUZANA MANČIĆ PALA USRED EMISIJE! Voditeljki POKIDANE tetive, zadobila PODLIVE i trpela NESNOSNE BOLOVE, ubrzo prebačena u Urgentni centar! (VIDEO)

Autor:

Zabava

27.11.2022

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Suzana Mančić pre nekoliko godina doživela je pravi peh.

SUZANA MANČIĆ PALA USRED EMISIJE! Voditeljki POKIDANE tetive, zadobila PODLIVE i trpela NESNOSNE BOLOVE, ubrzo prebačena u Urgentni centar! (VIDEO)

Foto: instagram.com/mancic.suzana

Voditeljka Suzana Mančić je pre nekoliko godina gostovala u jednoj emisiji gde je pala usred studija i žestoke povrede dobila tom prilikom. 

Republika

Foto: ATA Images

Suzana Mančić pala u emisiji

Naime, ona je na samom početku pala kada se pela na binu i tom priliko povredila levo rame i ugruvala noge. Ona je nastavila sa emisijom iako su, kako je kasnije rekla bolovi bili nepodnošljivi, a čim su se kamere ugasile prevezena je u Urgentni centar.

– Ceo dan sam kontuzovana. Pocepala sam čarape dok sam padala, a i cipela mi je spala, mada se toga uopšte ne sećam. Pokidane su mi tetive na ramenu, imam podlive i masnice po nogama i sve me strašno boli. Lekari su mi prepisali fizikalnu terapiju, pa se nadam da ću biti bolje – ispričala je voditeljka tada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading