SRBIJA GA JE DOBRO ZAPAMTILA! PROVOKATOR otkrio šta planira da uradi na Mundijalu!

Autor:

Sport

23.11.2022

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se besramnik!

SRBIJA GA JE DOBRO ZAPAMTILA! PROVOKATOR otkrio šta planira da uradi na Mundijalu!

Foto: Tanjug/AP

Đerdan Šaćiri i Granit Džaka

Kapiten reprezentacije Švajcarske rivala Srbije na Mundijalu u Kataru, Granit Džaka, otkrio je na konferenciji za medije pred početak Svetskog prvenstva da da ta reprezentacija neće ponoviti gest nemačkih fudbalera:

Nemci su na meču protiv Japana gde su poraženi sa 2:1, u znak protesta zbog zabrane nošenja inkluzivne kapitenske trake "Jedna ljubav", prekrili usta. 

 

 

- Moramo da poštujemo pravila i da se fokusiramo na fudbal, to je sve što nameravam da uradim. Mi smo tu da igramo fudbal, a ne da nekoga edukujemo - istakao je Džaka. 

Zvaničnik Fudbalskog saveza Švajcarske dodao je da je Džaka želeo da nosi traku "Jedna ljubav", ali da će umesto toga nositi traku koju je obezbedila FIFA sa antirasističkom porukom.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Granit Džaka provokacija

Srbija i Švajcarska će svoj meč na Mundijalu odigrati 2. decembra od 11 sati. Pre četiri godine na Svetskom prvenstvu u Rusiji, Džaka je ostao upamćen po provokaciji kada je zajedno sa Đerdanom Šaćirijem pokazao dvoglavog orla na meču protiv naše reprezentacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading