VUČIĆ OTKRIO: "Zvao sam Piksija - strastveno navijam za Srbiju!"

Autor:

Sport

28.11.2022

22:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podrška za fudbalere Srbije dolazi sa samog vrha države.

VUČIĆ OTKRIO: "Zvao sam Piksija - strastveno navijam za Srbiju!"

Foto: Starsport, Tanjkug/M. Milivojević

Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, gostuje večeras na televiziji "Pink", a prilikom svog izlaganja predsednik se dotakao i nastupa reprezentacije Srbije na Svetskom prvenstvu  u Kataru.

Fudbaleri Srbije odigrali su danas 3:3 sa selekcijom Kameruna, u meču drugog kola grupe G na Mundijalu u Kataru, što zajedno sa porazom od Brazila, znači da Srbija ima samo jedan osvojen bod iz dva kola.

Foto: Starsport

Srbija ima bod iz dva odigrana meča

O dešavanjima u Kataru pričao je i Aleksandar Vučić, koji se slaže da je pobeda Brazila olakšala posao Srbiji, ali i da naši momci moraju nekoga da pobede.

- Samo što mi treba da pobedimo nekoga. Navijam strastveno za našu reprezentaciju, kao i većina ljudi, iako ima i nekih koji ne navijaju za Srbiju - započeo je priču za TV "Pink" Aleksandar Vučić.

On je takođe istakao i da se čuo sa Draganom Stojkovićem Piksijem.

- Jesam. Ja to uvek uradim kad je teško, kada je lepo onda ima njih milion koji se javljaju. Kada je neka hajka u toku onda nema nikog, znam kada je teško i kada je potrebno pružiti podršku. Ja sam pozvao ljude da podrže Srbiju u meču sa Švajcarskom, ako ne pobede ni Švajcarsku onda ni nisu zaslužili da idu dalje. Ako dobijemo idemo na Portugal, a onda možemo i među osam najbojlih.

Foto: RTV PINK printscreen

Vučić je istakao da strastveno navija za Srbiju

Takođe, Vučić se osvrnuo i na komentare iz Hrvatske, koji su već prognozirali ispadanje Srbije sa Mundijala

- Mislim da i njih čeka ne laka utakmica sa Belgijom - kratko je odgovorio predsednik.

Za kraj, Vučić je rekao i da veruje da će Srbija proći dalje u drugu fazu.

- Nije smak sveta i ako ne prođemo, ali verujem u njih da ćemo proći - završio je predsednik Srbije.

I pored lošijeg početka, naša selekcija i dalje ima dobre šanse da obezbedi plasman dalje, a da bi to uradila, mora da u poslednjem kolu pobedi Švajcarsku, a da Kamerun ne napravi senzaciju i savlada reprezentaciju Brazila.

Mečevi poslednjeg kola se igraju 2. decembra, a susreti Srbije i Švajcarske, odnosno Brazila i Kameruna, počinju u petak u 20 časova.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Beki

28.11.2022 23:44

Ako dalje idu oni sto su prvi pozadi super je. Za poraz protiv Kameruna kriv je "strucni" stab ,kamerun je promjenio formaciju a sa Srbske strane nista nije uradeno i primili smo dva gola, a mogli smo i izgubiti.