FANTOMI IZ VREMENA! Misterija Leposave Bogić: Težak skandal opozicionog megafona!

Autor:

Vesti

13.11.2022

11:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za nedeljnik Vreme, samozvano elitno medijsko glasilo po kontrolom opozicije, po svemu sudeći pišu fantomski autori!

FANTOMI IZ VREMENA! Misterija Leposave Bogić: Težak skandal opozicionog megafona!

Foto: printscreen

Ukupno 12 tekstova, od čega je šest u štampanom izdanju i isto toliko na portalu opozicionog megafona nedeljnika Vreme potpisala je izvesna Leposava Bogić, po svojoj prilici fantomska autorka tajkunskog glasila koji se u javnosti lažno predstavlja kao objektivan i nezavistan.

Zašto fantomska?

Kako pokazuje pretraga na društevnim mrežama i na Guglu, takvo ime i prezime ne postoji izuzev na likovima ka tekstovima Vremena.

Do takvog zaključka došao je analitičar medija Ištvan Kajić, koji se, kako Republika saznaje, zbog potreba svog teksta obratio uredništvu Vremena sa pitanjima da li Leposava Bogić zapravo uopšte postoji ili je reč o pseudonimu.

- Ako je pseudonim, zašto tako i nije bilo naznačeno prema pravilima časne novinarske prakse - pita se Kajić u dopisu koji je, prema našim informacijama, prosleđen redakciji Vremena.

Ono što upada u oči kada se pogledaju tekstovi čiji je autor "Leposava Bogić" jeste to da su svi do jednom usmereni na pokušaj kriminalizacije aktuelne vlasti na čelu sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i pokušajem izjednačavanja državnih funkcionera sa mafijaškim klanovima.

Tako su, na portalu Vremena, objavljeni tekstovi "Predaja Filipa Koraća: Tihovanje u podzemlju", "Uhapšen član bande Pink Panteri: Veteran u dresu FK Kaluđerica", "Ubistvo Gorana Mihajlovića: Saveznici i krvnici", "Šta nije rekla Dijana Hrkalović: Slučaj inspektora Jovića", "Dijana Hrkalović: Optužiti ili biti optužen", "Dijana Hrkalović vs. Nebojša Stefanović: Razvod uživo".

Kada je reč o štampanovom izdanju Vremena, isti potpis stoji na tekstovima: "Državna šarenica", "Advokat i četiri klana", "Ponovo radi podzemlje", "Pandorina kutija Belivukovo klana", "Razvod uživo", "Predsednik, ministar, sekretarka i Đuka".

Nedeljnik Vreme morao bi da razjasni ovu nedoumicu, s obzirom na to da su, bilo da "Leposava Bogić" ne postoji ili je reč o pseudonimu, doveli svoje čitaoce ali i širu javnost u zabludu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading