ĐINA DŽINOVIĆ PONOVO ŠOKIRA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Harisova ćerka se istetovirala na baš nezgodnom mestu, sve otkrila u provokativnom snimku (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đina Džinović izaziva veliku pažnju javnosti svojim objavama na internetu, a tako je bilo i sada kada je pokazala skrivenu tetovažu.

ĐINA DŽINOVIĆ PONOVO ŠOKIRA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Harisova ćerka se istetovirala na baš nezgodnom mestu, sve otkrila u provokativnom snimku (VIDEO)

Foto: instagram.com/djinadzinovic

Ćerka poznatog pevača Harisa Džinovića i dizajnerke Meline Džinović, Đina Džinović, prava je zvezda na društvenim mrežama, a u poslednjoj objavi je mnoge iznenadila kada je pokazala da se istetovirala.

Naime, tek što je napunila 18 godina, Đina je odlučila da "uplovi u svet odraslih" jednom tetovažom i to na mestu koje važi za jedno od najgorih kada je bol u pitanju. U video snimku na TikToku pokazala je da je istetovirala unutrašnji deo donje usne i to slovo "S".

Republika

Foto: printskrin/tiktok/djinadzinovic

Đina Džinović tetovaža

Đina nije otkrivala kome je posvetila tetovažu i kakvo ona značenje ima, ali se u svom, pomalo provokativnom maniru snimala dok je samo na kratko prstom pomerila usnu i pohvalila se novitetima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading