DA SE NAJEŽIŠ: Fotografija Kije Kockar završila u dokumentarcu o SMRTI Ksenije Pajčin, zamenili je sa pokojnom pevačicom (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ksenija Pajčin ubijena je 16. marta 2010. godine, a u dokumentarci o njenom životu iskorišćena je slika Kije Kockar.

DA SE NAJEŽIŠ: Fotografija Kije Kockar završila u dokumentarcu o SMRTI Ksenije Pajčin, zamenili je sa pokojnom pevačicom (FOTO)

Foto: ATA Images

Pevačica i pobednica prve sezone "Zadruge", Kristina Kija Kockar, doživela je neuobičajenu i neprijatnu situaciju kada je u jednoj emisiji videla svoju fotografiju iz detinjstva. Tu ne bi bilo ništa tako neobično da tema emisije nije bila pokojna pevačica Ksenija Pajčin i njen život od detinjstva, razvoja karijere do smrti.

Međutim, u tom dokumentarnom prilogu se našla i fotografija devojčice koja pozira na stolu, ali umesto fotografije Ksenije Pajčin, ispostavilo se da je na njoj Kija Kockar, kako tvrdi pevačica.

Republika

Foto: twitter.com/realkijakockar

Kija Kockar i Ksenija Pajčin u dokumentarcu

- Bože me sačuvaj, je l' realno da su ljudi stavili moju sliku gde stojim na stolu za moj rođendan i predstavili kao sliku pokojne Ksenije Pajčin i napravili priču o celoj slici u par minuta - napisala je šokirana Kija na Tviteru.

U kratkom isečku emisije koji je Kija objavila sagovornici opisuju kako je Ksenija bila nestašno dete i kako je volela da se penje na stolove, pozira i bude u centru pažnje, što je pevačicu dodatno razbesnelo.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Ksenija Pajčin

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading