EVO KAKO SE SLOBA SLAŽE SA JELENINIM RODITELJIMA: Radanović uzeo stvar u svoje ruke, njegova supruga sve ponosno objavila (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloba Radanović uskoro će se ostvariti u ulozi tate, a sada je oktriveno u kakvim je odnosima sa tastom i taštom.

EVO KAKO SE SLOBA SLAŽE SA JELENINIM RODITELJIMA: Radanović uzeo stvar u svoje ruke, njegova supruga sve ponosno objavila (FOTO)

Foto: eStock

Sloba Radanović

Sloba Radanović i njegova supruga Jelena strpljivo čekaju i broje do njenog porođaja, a kako je pevač nedavno priznao, uskoro će postato roditelji dečaka, za kojeg su odabrali ime Damjan. Ako je suditi po objavama na društvenoj mreži Instagram, par gotovo da se ne razdvaja, a tako je sada na Jeleninom profilu osvanula fotografija iz njenog devojačkog doma.

Naime, njih dvoje krenuli su kod njenog oca zajedno sa Jeleninim sinovima iz prvog braka, kako bi proslavili njenu devojačku slavu, Svetog Alimpija. Radanovićeva ponosna supruga objavila je delić atmosfera, i to trenutak kada Sloba zajedno sa tastom i njenim sinom vrti slavski kolač i pevaju molitvu.

Republika

Foto: instagram.com/jeja.radanovic

Sloba Radanović na Jeleninoj slavi

Ako je suditi po ovoj objavi, Sloba se odlično slaže sa roditeljima svoje izabranice, te nema sumnje da i oni jedva čekaju da dobiju još jedno unuče.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Tina

10.12.2022 10:45

Jeja je predivna