ZALOG ZA BUDUĆNOST: Talentovani fudbaler potpisao prvi profesionalni ugovor - stručnjaci mu predviđaju sjajnu karijeru! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

09.12.2022

23:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pored ostvarenja ciljeva u aktuelnoj sezoni, u klubu sa Senjaka razmišljaju i o budućnosti.

ZALOG ZA BUDUĆNOST: Talentovani fudbaler potpisao prvi profesionalni ugovor - stručnjaci mu predviđaju sjajnu karijeru! (FOTO GALERIJA)

Foto: RFK Grafičar

Prvotimci Grafičara nalaze se na zasluženom zimskom odmoru.

 

U međuvremenu, dok se užurbano radi na izgradnji stadiona, prave fudbalske lepotice u Ulici Vase Pelagića i dok rukovodeće strukture kluba prave planove za prolećni pohod ka superligaškom karavanu, sportski sektor kluba radi na jačanju igračkog kadra.

Talentovani izdanak fudbalske škole Grafičara i član kadetske ekipe ovog kluba, Irfan Kahrović potpisao je svoj prvi profesionalni ugovor sa matičnim klubom.

Kahrović je rođen 2006. godine i obavezao se na trogodišnju vernost popularnim "Grafosima".

Irfan je u društvu porodice i prisustvu čelnika našeg kluba, otpočeo prvi korak u karijeri, a ponosni smo što će to biti upravo u Grafičaru.

Krilni fudbaler je u 11 nastupa u Kadetskoj ligi Srbije, upisao četiri pogotka i čak sedam asistencija, a ovim potezom Grafičar dodatno pokazuje da misli na budućnost, kako kluba, tako i srpskog fudbala.

 

Da podsetimo, ekipa Grafičara jesenji deo Prve lige Srbije okončala je na deobi druge pozicije sa ekipom pančevačkog Železničara, a upravo će se ove dve ekipe sastati i u prvom prolećnom duelu. Već nakon tog susreta mnogo toga će biti jasnije kada je konačan ishod prvoligaškog karavana u pitanju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading