SADA JE I ZVANIČNO: Barbara Šegetin ostavila Džumhura, izbirsala sve slike sa OCEM svog deteta, pa javno obelodanila detalje raskida (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Barbara Šegetin uživala je u vezi sa teniserom Damirom Džumhurom, ali njihova ljubav nije opstala.

SADA JE I ZVANIČNO: Barbara Šegetin ostavila Džumhura, izbirsala sve slike sa OCEM svog deteta, pa javno obelodanila detalje raskida (FOTO)

Foto: M. Tasković, Instagram/Printscree

Nekadašnja učesnica rijalitija "Veliki brat", hrvatska manekenka Barbara Šegetin (33), izbrisala je sa društvenih mreža sve zajedničke fotografije s bosanskohercegovačkim teniserom Damirom Džumhurom (29), s kojim je nedavno dobila sina.

Brojni fanovi pitali što se događa između estradnog para, ali ni jedno od njih dvoje se do sada nije oglašavalo, međutim, Barbara je sada prekinula ćutnju.

Republika

Foto: Instagram

Barbara Šegetin

Naime, Šegetinova se oglasila na društvenoj mreži Instagram i konačno progovorila o svom odnosu sa poznatim teniserom, te tako javno priznala da njih dvoje više nisu zajedno, iako je pre samo mesec dana manekenka organizovala sinu proslavu rođendana u jednoj igraonici, a na fotografijama koje je tada objavila vidi se da je proslavi prisustvovao i Džumhur.

- Da ne odgovaram više pojedinačno na pitanja novinara, ovim putem želim sve medije da obavestim da Damir i ja nismo zajedno već pet meseci. Nisam nikako htela da se oglašavam, ali nažalost moram, kako bih zaštitila svog sina i sebe od svakavih priča. Nadam se da više neću morati da se oglašavam u vezi ove teme - napisala je Barbara u okviru svoje objave na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: instagram.com/barbara__segetin

Barbara Šegetin raskinula sa Damirom Džumhurom

Podsetimo, Barbara i Damir započeli su vezu pre dve godine, a pre godinu dana dobili su sina. Pre rođenja deteta uređivali su stan u Beogradu. Usledila je i prosidba, ali par očigledno nije više mogao da nađe zajednički jezik, te je raskid očigledno bio neizbežan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading