TANJA SAVIĆ PAPARACO: Pevačica frapirala mlađu koleginicu, našle se u istom avionu, a njena reakcija postala je HIT na internetu (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tanja Savić zbog čestih pevačkih angažmana neretko se nađe u avionu kako bi otputovala van Srbije, a sada je srela i svoju koleginicu, Zeru.

TANJA SAVIĆ PAPARACO: Pevačica frapirala mlađu koleginicu, našle se u istom avionu, a njena reakcija postala je HIT na internetu (FOTO)

Foto: printscreen/youtube.com

Pevačica Tanja Savić našla se u istom avionu sa mlađom koleginicom Marinom Pezerović, poznatijom kao Zera. Čim je starija koleginica ugledala mladu muzičku zvezdu, uhvatila je telefon i počela da snima. Video je potpuno spontan, a može se videti i Zerina simpatična reakcija koja se zbunila kada je ugledala Savićevu.

Sudeći po snimku, njih dve se nisu poznavale, ali je Tanja bila oduševljena izgledom svoje koleginice, te je rešila da je pohvali putem Instagram.

- Koliko je medena - piše u opisu storija.

Republika

Foto: instagram.com

Tanja Savić usnimila Zeru

Ubrzo je i Zera podelila ovaj snimak, pa je bilo jasno da nije znala zašto je Tanja toliko gleda.

- Jako sam se zbunila kada sam videla ovu predivnu ženu danas u avionu - napisala je Marina i objasnila svoju reakciju.

Republika

Foto: instagram.com

Zera odgovorila Tanji Savić na Instagramu

Inače, Zera, čije je pravo ime Marina Perezović, rođena je u Beogradu, a javnosti je postala poznata zahvaljujući prvoj pesmi "Do zore" koja je za vrlo kratko vreme imala neverovatan broj pregleda. Kasnije je nastavila da ređa hitove, a poslednja pesma koju je izbacila, "Baraba", beleži preko 25 miliona pregleda, dopada se i Tanji Savić, jer je upravo nju okačila na svoj Instagram profil.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ZERA (@zerazove)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading