PAPARACO: Anastasija Ražnatović dočekala Nemanju Gudelja na aerodromu, odmah mu skočila u zagrljaj (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anastasija Ražnatović nije krila sreću što se ponovo našla u zagrljaju svog dečka, Nemanje Gudelja, po njegovom povratku iz Katara.

PAPARACO: Anastasija Ražnatović dočekala Nemanju Gudelja na aerodromu, odmah mu skočila u zagrljaj (FOTO)

Foto: ATA Images

Pevačica Anastasija Ražnatović našla se na beogradskom aerodromu Nikola Tesla, gde je sačekala svog dečka, fudbalera Nemanju Gudelja, koji se večeras vratio iz Katara.

Kao što je poznato, Gudelj je bio deo srpskog tima na Svetskom prvenstvu u fudbalu koje se održava u Kataru, a mlada pevačica mu je bila podrška kako tamo, tako i ovde kada se vratio.

Ona ga je dočekala u luksuznoj limuzini, a njih dvoje nisu skrivali osmehe kada su se sreli na aerodromu. Oboje su bili u opuštenom izdanju i očigledno jedva čekali da krenu kući i pobegnu od znatiželjnih bliceva fotoreportera koji su se našli na licu mesta.

 

Podsetimo, reprezentacija Srbije je izgubila od Švajcarske, te je tako njihovo učešće na Mundijalu završeno, a fudbaleri su se danas vratili u svoju rodnu zemlju.

Anastasija je pružala podršku Gudelju sve vreme na prvenstvu, a posle poslednje utakmice, objavila je fotografiju sa terena, uz opis "I u dobru i u zlu".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading