BESNA GEORGINA SE OBRATILA RONALDU: Kristijano, za sve je kriv tvoj velikli prijatelj (FOTO)

Autor:

Sport

11.12.2022

08:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Eliminacija od Maroka u četvrtinalu Mundijala boli i boleće.

BESNA GEORGINA SE OBRATILA RONALDU: Kristijano, za sve je kriv tvoj velikli prijatelj (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo i Georgina Rodrigez

Georgina Rodrigez, lepša polovina Kristijana Ronalda, oglasila se na Instagramu posle eliminacije Portugalije na SP u Kataru. Maroko je pobedio 1:0 i otišao u polufinale, a Ronaldo uplakan u svlačionicu.

Georgina je nakon poraza Navigatora imala poruku na društvenim mrežama za svog životnog saputnika, a ustvari se obratila selektoru Fernandu Santošu.

Foto: Instagram/Printscreen/georginagio

 

- Danas je tvoj prijatelj i trener loše odlučio. Taj prijatelj za koga imaš toliko reči divljenja i poštovanja. Isti onaj koji je, kada si ušao u igru, video kako se sve promenilo, ali je bilo prekasno. Ne možete potceniti najboljeg igrača na svetu, vaše najmoćnije oružje. Ne možete se zalagati ni za nekoga ko to ne zaslužuje. Život nam daje lekcije. Danas nismo izgubili, već naučili. Kristijano, divimo ti se - napisala je Georhina.

Podsetimo, u petak veče obišle su planetu fotografije i video zapisi kako je u suzama Mundijal okončao Nejmar, samo dan kasnije na isti način Prvenstvo sveta je gotovo i za Kristijana Ronalda. Sva je prilika da je eliminacijom od Maroka završen poslednji pokušaj jednog od najboljih golgetera u istoriji fudbala da osvoji Zlatni globus.

U njegovoj kolekciji je skoro sve. Titule u Engleskoj, Španiji, Italiji, pehari Lige šampiona, Prvenstva sveta za klubove, individualna priznanja... Samo nedostaje ono najveće, najvrednije, što ga žulja sve ove godine. Da bude sa reprezentacijom najbolji na svetu, iako je bio u Evropi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading