PEŠOVIĆ PREDVODNIK NOVOG OZREMA: Titula za najboljeg igrača dodatni motiv za dalji napredak!

Autor:

Sport

11.12.2022

09:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Pešović povratnik u redove Ozrema izabran je za najboljeg igrača jesenjeg dela prvenstva u klubu.

PEŠOVIĆ PREDVODNIK NOVOG OZREMA: Titula za najboljeg igrača dodatni motiv za dalji napredak!

Foto: FK Ozrem

Prošlogodišnji lider Moravičke okružne lige (grupa Sever) pred početak ove sezone rešio je da podmladi tim i da pokuša da ponovi uspeh, ali trenutno se nalazi na sredini tabele.

Republika

Ozrem je na zimsku pauzu otišao sa učinkom 4-6-4 što je dovoljno za šesto mesto na tabeli. Tim sa La Bombonjere igra jako otvoren fudbal, uvek na gol više što pokazuje i gol razlika (30:30). Na svakom njihovom meču viđena su barem dva gola, dok je na 11 od 14 došao i kladioničarski tip "GG3+". U izboru simpatizera za najboljeg igrača jesenjeg dela prvenstva izabran je Milan Pešović sa kojim smo stupili u kontakt. 

Prošle sezone kada je ekipa igrala plejof za viši rang nisi bio član kluba.

- Kroz karijeru sam bio član Metalca, Takova, Poleta iz Trbušana.. Prošle takmičarske godine sam na poziv predsednika Orlovca, koji mi je inače jako dobar prijatelj otišao kod njih. Pokušali smo da se izborimo za viši rang, ali nismo uspeli. U Ozremu sam proveo sedam godina, i ove sezone sam rešio da se vratim. 

Foto: FK Ozrem

Pešović u dresu Poleta

 

Promenio si i poziciju na kojoj igraš?

- Pre sam igrao zadnjeg veznog, ali sada sa kapitenskom trakom špartam kraj leve aut linije. Odgovara mi bekovska pozicija zbog prodornosti na protivničkoj polovini. 

Tvoje ambicije posle povrataka u Ozrem?

- U dogovoru sa upravom podmladili smo dosta ekipu, stigla su 4-5 mlada igrača iz Takova. Cilj je da budemo među prva tri mesta i da uigravamo tim, a sledeće sezone već i sigurno napad na prvo mesto. 

 

Šesto mesto na tabeli pred zimsku pauzu ne zadovoljava apetite kluba.

- Smatram da imamo ekipu za prva dva mesta, ali smo dosta nesrećno izgubili neke bodove. Fali nam iskustva, ali se nadam da će to doći tokom vremena. 

Treća ekipa sa najviše primljenih golova upalila je alarm u upravi, stigao je golman na otvaranju zimske pijace. 

- Stigao je Bojović iz Srpske lige, tačnije iz Takova. Nadam se da ćemo do proleća dovesti još nekoliko igrača kako bi dodatno ojačali igrački kadar. Većinom će to biti potpisi iz višeg ranga. 

Saradnja sa Takovom je odlična.

- Neki naši planovi su da posle ulaska u viši rang dovodimo njihove mlade igrače koji bi se razigravali kod nas, ali prvo moramo da ostvarimo naš cilj i plasiramo se u Zonu. 

Ozrem je prošle sezone ispao u baražu za popunu Zapadno - Moravske zone, ove godine igrački kadar je dosta promenjen i cilj je uigrati se. Već sledeće takmičarske godine sve sem prvog mesta bi bio neuspeh. 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading