KOLEKTIV BUROVA JAČI ZA ODLIČNOG NAPADAČA: Radivojević je i zvanično zadužio njihovu opremu!

Autor:

Sport

09.12.2022

09:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krenulo se sa pojačanjima i u Burovu.

KOLEKTIV BUROVA JAČI ZA ODLIČNOG NAPADAČA: Radivojević je i zvanično zadužio njihovu opremu!

Foto: FK Burovo

Trenutni član Opštinske lige Lazarevac (grupa B) nalazi se na deobi druge pozicije na tabeli. Na tri boda zaostatka za liderom iz Petke pored Burova su i ekipe Sloga (Lukavica) i Mladost (Baroševac)

Republika

Sastav Burova je jedini koji je uspeo da skine bodove Petki na domaćem terenu. Trenutni lider je tada savladan rezultatom 2:1. Mnogi u klubu ovu polusezonu ocenuju kao jako dobru i na proleće se nadaju nastavku bitke za prvo mesto na tabeli koje vodi u Prvu Beogradsku ligu.

Republika

Foto: FK Burovo

Martin Radivojević

 

Prvo pojačanje za nastavak prolećnog dela prvenstva je Martin Radivojević. Odlični napadač je u polusezoni igrao za Mladi Borac iz Županjca. Sa svojom ekipom u istoj ligi, samo u drugoj grupi završio je prvi deo prvenstva na osmoj poziciji. Radivojević u novi klub dolazi sa titulom najboljeg strelca svog sada već bivšeg tima iz Županjca.

Burovo prolećni deo prvenstva otvara protiv na gostovanju fenjerašu na tabeli, ekipi BSK-a iz Brajkovca. Susret ova dva tima na startu takmičarske godine završen je pobedom domaćeg tima rezultatom 3:1.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading