NOVAK IZAZVAO HAOS NA TRIBINAMA: Đoković se obratio publici na srpskom - NAVIJAČI U TRANSU zbog njegovih reči!

Autor:

Sport

06.01.2023

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajna poruka najboljeg tenisera u istoriji.

NOVAK IZAZVAO HAOS NA TRIBINAMA: Đoković se obratio publici na srpskom - NAVIJAČI U TRANSU zbog njegovih reči!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u polufinale turnira u Adelejdu pošto je savladao Denisa Šapovalova sa 2:0 (6:3, 6:4).

I pored toga što je meč bio vrlo zahtevan i težak, Novak je uspeo da obezbedi prolaz dalje, a zatim se obratio i publici koja ga je bodrila tokom čitavog meča.

- Hvala što ste došli večeras, bia je sjajna atmosfera. Odlična podrška za obojicu, vi uvek napravite ove noćne sesije specijalnim, hvala za vašu energiju i podršku - započeo je priču Novak.

Zatim je dao i svoj komentar na dešavanja na terenu.

- Mislim da konačni rezultat ne daje pravu sliku šta se desilo na terenu, dva sata za dva seta. Prvi set je bio vrlo iscrpljujući, u prvih šest sedam gemova smo gurali jedan drugog, momentum je prešao na moju stranu nakon što je on napravio par duplih grešaka, što mi je jako pomoglo. Vrlo sam zadovoljan kako sam se borio.

Novinar je spomenuo i vatromet, koji je na kratko prekinuo meč, a Novakov odgovor je izazivao erupciju oduševljenja.

- Verovatno je bilo zbog pravoslavnog Božića. Srećno svima Badnje veče - poručio je Đoković na srpskom, što je izazvalo haos na tribinama.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković će u polufinalu igrati protiv Danila Medvedeva

Dodao je i da se oseća vrlo ponosno kada igra pred ovakvom podrškom.

- Ponosno, zahvalno. Blagosloven sam što igram na ovom nivou, nijedan meč ne uzimam zdravo za gotovo, deluje kao da igram kod kuće, tako da sam jako zahvalan na ovoj podršci.

Dotakao se Novak i fudbala, koji igra sa svojim timom u pauzi između mečeva, a ipak nije otkrio ko je najbolji igrač.

- Znam ko nije. Ovaj momak koji vas gleda sada. Zabavili smo se, opustili, mada počne kao opuštanje, a onda želite da pobedite drugu ekipu. Evo Goran se već sprema za fudbal - našalio se Đoković.

Za kraj, dao je komentar i o svom sledećem protivniku Danilu Medvedevu.

- Ne verujem da će biti kratkih poena sutra, iako obojica dobro serviramo. Moram biti spreman psihički, on je jedan od najboljih igrača na svetu, osvajač Grend slema, bivši broj jedan, neko koga vrlo poštujem, imali smo neke sjajne borbe poslednjih godina, nadam se da će i sutra biti isto tako - završio je Đoković.

Novak Đoković i Danil Medvedev će se sastati sutra u polufinalu turnira u Adelejdu, a meč počinje u 11 sati po našem vremenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading