KATASTROFA za Šapovalova pred meč sa Novakom Đokovićem!

Autor:

Sport

06.01.2023

07:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kanađanin u velikom problemu.

KATASTROFA za Šapovalova pred meč sa Novakom Đokovićem!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Kanađanin Denis Šapovalov sastaju se danas od 11 sati u meču četvrtfinalu teniskog turnira u Adelejdu, koji svim igračima služi kao priprema za prvi Grend slem sezone u Melburnu.

Srpski teniser je juče saznao dobre vesti, baš kao i ljubitelji ove igre u Srbiji, a ona je da će se meč igrati od 11 sati po srpskom vremenu, pa će navijači u našoj zemlji moći u normalnom terminu da gledaju Đokovića, a takođe je i Novak izbegao igranje po najvećoj vrućini u Adelejdu.

Takođe, na ove dobre vesti, nadovezala se još jedna, koja predstavlja ogroman problem za Šapovalova. Naime, ova dvojica tenisera su se do sada sastala sedam puta, a Novak je upisao svih sedam trijumfa, uz samo dva izgubljena seta.

Foto: Tanjug/AP

Ovo će biti osmi susret Novaka Đokovića i Denisa Šapovalova

Prvo su se sastali na Australijan openu 2019. godine, kada je Novak slavio sa 3:1, a zatim su usledile tri vezane pobede od 2:0, u Rimu, Šangaju i Parizu. Potom je Đoković upisao još dve pobede, obe na ATP kupu u Australiji, dok su poslednji meč odigrali u polufinalu Vimbldona 2021. godine, kada je naš teniser slavio sa 3:0. Kanađanin kao utešnu nagradu ima pobedu na egzibiciji u Budlsu, 2019. godine.

Meč između Novaka Đokovića i Denisa Šapovalova počinje u 11 časova, a ukoliko Novak slavi, u polufinalu ga čeka Danil Medvedev, koji je sa 2:0 savladao svog sunarodnika Karena Hačanova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading