MRZELI SU GA I PRE TITULA! Isplivalo SRAMOTNO PONAŠANJE Australijanaca prema Novaku!

Autor:

Sport

05.01.2023

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne preostaje im ništa drugo nego da se pokaju.

MRZELI SU GA I PRE TITULA! Isplivalo SRAMOTNO PONAŠANJE Australijanaca prema Novaku!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Najbolji srpski teniser i trenutno peti reket sveta, Novak Đoković, nalazi se u Australiji gde je počeo tenisku sezonu.

Nole nastupa na ATP turniru iz serije 250 u Adelejdu i posle pobeda protiv Francuza Konstanta Lestjena i Kventina Alisa, u borbi za polufinale igraće protiv Denisa Šapovalova.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

Sada je Đoković prva zvezda turnira u Adelejdu, ali pre 17 godina nije bio poželjan u ovom gradu. To je otkrio i jedan od direktora turnira u to vreme Mark Vudford:

Vodio sam turnir zajedno sa Piterom Džonstonom, sedeli smo u kancelariji dan pre nego što su krenule kvalifikacije, kada su kod nas došli Dejan i Novak Đoković. Predstavio nam se i rekao: "Srećan sam što sam u Adelajdu, nadam se da biste mogli da mi date pozivinicu za turnir - prisetio se Vudford i nastavio:

- Piter i ja smo se pogledali, već smo bili podelili sve pozivnice za glavni žreb. Novak je dodao: "Jednog dana ću biti najbolji teniser na svetu i mislim da bi bilo lepo da mi pomognete na početku“. Mi smo se na to nasmejali i rekli mu: "Nažalost, nemamo više mesta“. Dejan, koji je Đokovića znao godinama, rekao je: "On zaista veruje da će biti broj jedan jednog dana“. Mi smo im se izvinili, jer smo imali samo nekoliko ostavljenih pozivnica za tenisere iz Australije. Ja sam rekao: "Probaćemo makar da te ubacimo u kvalifikacije“, ali je Novak uzvratio:  "Voleo bih da igram u glavnom delu turnira, jer ću jednog dana biti najbolji na svetu“. Nažalost, nismo uspeli da ga ubacimo ni u kvalifikacije.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

Dakle, Australijanci su se sramotno ponašali prema Novaku i pre nego što je Srbin postao šampion i počeo da vlada "zemljom kengura". Sada im, sasvim sigurno, ne preostaje ništa drugo nego da se kaju.

Pomenuti turnir osvojio je Francuz Florent Sera, a u prvom kolu igrao je i Srbin Boris Pašanski.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading