BACILA BEBU U VODU IZ OSVETE?! Majka iz pakla sve priznala policiji, dete imalo UGRIZE ŽIVOTINJA po telu!

Autor:

Svet

05.01.2023

14:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvadesetdevetogodišnja žena koja je optužena da je u novogodišnjoj noći ubila svoju 11-mesečnu bebu, bacivši je u zaleđene vode kod brane Aliakmonas u Grčkoj, biće podvrgnuta psihijatrijskom pregledu narednih dana.

BACILA BEBU U VODU IZ OSVETE?! Majka iz pakla sve priznala policiji, dete imalo UGRIZE ŽIVOTINJA po telu!

Foto: Facebook

Majka monstrum

Prema pisanju grčkih medija, ona je više puta bila na lečenju na psihijatrijskom odeljenju.

Njoj je određen pritvor u sedištu policije u Imatiji.

U međuvremenu se o ovom tragičnom zločinu oglasio njen deda sa kojim je živela u istoj kući.

Stariji muškarac govorio je u emisiji "Istine sa Zinom" i pokušao da da objašnjenje za gnusni čin svoje unuke.

- Mislim da je to uradila iz osvete svom partneru. Ne znam kako se ovo dogodilo. Da sam znao da će se to desiti, uzeo bih je (bebu). Rekla mi je da će da vodi dete na igralište, kako sam mogao da zamislim da će to da uradi? - rekao je skrhani deda 29-godišnjakinje.

Kako piše grčka "Prototema", sa novinarima je razgovarao i otac bebe sa kojim se nije dobro slagala. Beba je rođena u januaru 2022.

Republika

Foto: Facebook

Majka bacila dete u reku

Otac je rekao medijima da je pokušavao da zvanično prizna dete, ali je bilo primedbi majke i njene porodice. Tvrdio je da nije znao da „majka njegovog deteta” – kako ju je nazvao – pati od psihičkih problema dok su bili zajedno. O smrti ćerke ga je obavestila policija.

- Rekao sam joj da ode da uradi DNK test, da priznam dete. Davao sam joj novac za njegovu hranu, njegove doktore. Hteo sam da ga dobijem. Uradio sam sve i izgubio sam - rekao je čovek koji još ne može da veruje šta se dogodilo.

Policajci su razgovarali i sa taksistom koji ju je odvezao do brane.

- Nisam primetio ništa čudno. Bila je to majka sa detetom koja je htela da ide do brane - rekao je on.

Priznala policiji zločin

Na novogodišnju noć je neimenovana majka zajedno sa bebom napustila porodičnu kuću u selu Aleksandrija u Imatiji, gde je živela sa roditeljima. Navodno je rekla porodici da novogodišnju noć provodi sa prijateljima. Sutradan se vratila kući, bez ćerke.

Porodica je alarmirala policiju koja je odmah pokrenula istragu kako bi se utvrdilo šta se tačno dogodilo.

Policija je ispitala majku koja je policajcima prvo nagovestila da je bebu ostavila u napuštenoj kući u Veriji. Međutim, vlasti tamo nisu mogle da pronađu nikakve tragove bebe.

Policija je izvršila pritisak na majku i ona je na kraju odbacila svoje tvrdnje, rekavši da je bacila bebu u branu Aliakmonas.

Nakon pretresa, policija je locirala bebu i izvukla telo iz ledene vode reke. Telo je preneto u bolnicu Verija, gde su lekari mogli samo da potvrde smrt bebe.

Kako prenosi lokalni medij veriotis.gr, lekari koji su pregledali telo ustanovili su da ima ujede životinja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading