DELIRIJUM ZBOG NOVAKA! Nezapamćene scene u Australiji, Đoković u CENTRU PAŽNJE! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Sport

02.01.2023

10:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbina su prošle godine terali, a sada...

DELIRIJUM ZBOG NOVAKA! Nezapamćene scene u Australiji, Đoković u CENTRU PAŽNJE! (FOTO, VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Najbolji srpski teniser i trenutno peti igrač planete, Novak Đoković, nalazi se u Australiji gde je počeo novu sezonu.

Đoković je u prvom kolu dublova na turniru u Adelejdu u kombinaciji sa Vašekom Pospišilom poražen od para Eskobar - Brkić sa 2:1, a u singlu će turnir početi u noći ponedeljak na utorak (03.00) protiv Francuza Konstanta Lestjena.

Nole je u Australiji dočekan fenomenalno i prosto je zapanjujuće da je pre samo godinu dana proživeo pravi pakao u ovoj zemlji.

 

Tribine su bile krcate, a iako se igrao meč dubla, puno navijača je čak ostalo van stadiona. To ih nije obeshrabrilo, pa su viđene nezapamćene scene i mnogi su spolja ipak rešili da ostanu i isprate barem krajičkom oka dešavanja sa terena, o čemu svedoči i jedan snimak reportera.

 

 

Zaista, nesvakidašnje i spektakularno! Zanimljivo je bilo i posle meča kada su fanovi želeli da se fotografišu sa Novakom.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković sa fanovima

 

A Srbin je imao i veliku podršku sa tribina.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Navijači Novaka Đokovića

 

Što se najbolje videlo po završetku meča.

 

Novak Đoković pored toga što nastupa na pomenutom turniru u Adelejdu i što se sprema za Australijan open koji je na programu od 16. do 29. januara u Melburnu, koristi svaki trenutak da uživa u "zemlji kengura".

On je uslikan kako uživa na jednom terenu i to - igrajući fudbal!

 

Pokazao je Novak zavidno znanje sa fudbalskom loptom, a sada mu ostaje da se fokusira na glavne izazove, turnir u Adelejdu i prvi grend slem sezone, Australijan open, i u Melburnu će pokušati deseti put u svojoj karijeri da osvoji prestižni turnir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading