NOVI DETALJI IZ BRAKA TANJE SAVIĆ: Pored maltretiranja, Dušan joj branio da viđa rođenu sestru, pevačica progovorila o najvećoj greški! (FOTO)

Autor:

Zabava

02.01.2023

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tanja Savić zbog supruga Dušana Jovančevića nije pričala dugo sa sestrom Biljanom.

NOVI DETALJI IZ BRAKA TANJE SAVIĆ: Pored maltretiranja, Dušan joj branio da viđa rođenu sestru, pevačica progovorila o najvećoj greški! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Pevačica Tanja Savić je imala velikih problema sa porodicom zbog muža Dušana Jovančevića, od kog se razvodi.

Ona se često svađala sa roditeljima, ali i sa rođenom sestrom Biljanom, sa kojom godinu dana nije razgovarala.

 

 

- Uspeo je, ja sa svojom rođenom sestrom nisam razgovarala godinu dana. Rekao mi je da rođena sestra pravi loš uticaj na mene, a moja sestra je anđeo, roditelji žele samo moje pare, to je govorio, a u stvari je govorio o sebi - rekla je Tanja jednom prilikom u emisiji "Magazin In".

 

 

Sada su njih dve bliske kao i ranije, a Tanja često ističe da joj je sestra najveći oslonac i podrška.

Iako su sada u super odnosima, Tanja je nedavno izjavila da je Dušanu, jp uvek zakonitom suprugu oprostila sve, a onda se pojavila informacija da on uskoro dolazi za Srbiju, gde će se naći sa pevačicom. 

- Dušan mene ne zanima, ali to ne znači da treba da budem loša i osvetoljubiva prema njemu. Sve sam mu oprostila zbog sopstvenog mira, ne čujemo se i nije deo mog života, ali verujem da bi sinovi bili srećni da on dođe - kaže Tanja koja želi da joj se desi nova ljubav i drugi brak. Kaže da joj nije važno kako će taj neko izgledati, samo da bude srećna pored njega i da ima još dece.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading