NOVAK KREĆE PO TITULU! Poznato kada će Đoković NA TEREN i gde možete gledati njegov meč!

Autor:

Sport

02.01.2023

09:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser počinje svoj put u singl konkurenciji u Adelejdu.

NOVAK KREĆE PO TITULU! Poznato kada će Đoković NA TEREN i gde možete gledati njegov meč!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković nalazi se u Australiji gde je počeo svoju novu tenisku sezonu.

Đoković je u prvom kolu u konkurenciji dublova na turniru u Adelejdu, u paru sa Vašekom Pospišilom, poražen od kombinacije Eskobar - Brkić, a sada je poznato kada će Nole na teren u singlu.

Najbolji srpski teniser i trenutno peti igrač planete, igraće protiv Francuza Konstanta Lestjena i taj meč će početi u noći ponedeljak na utorak, ne pre tri časa ujutru. Ovaj meč biće na programu odmah posle duela Danila Medvedeva i Lorenca Sonega, a prenosiće ga televizija Sport klub.

Ovo će biti prvi međusobni meč Novaka Đokovića i Konstanta Lestjena. Lestijen do sada nije osvojio niti jednu titulu u karijeri, a najbolji rang mu je bilo 61. mesto ostvareno prošle godine u oktobru. Ako savlada Lestjena, Đoković će u drugom kolu igrati protiv još jednog Francuza, Kventina Alisa.

Novi Francuz pripretio je Đokoviću tako što je na startu turnira u Adelejdu eliminisao domaćeg tenisera, Džordana Tompsona, rezultatom 2:0 (6:3, 6:4). Alis je trenutno 64 igrač planete i protiv Novaka je igrao samo jednom - na Australijan openu 2016. godine. 

Naravno, taj meč je u svoju korist rešio najbolji srpski teniser i to prilično ubedljivo - 6:1, 6:2, 7:6.

Ako prođe prve dve runde, Đoković će do finala za protivnike moći da ima Kanađanina Denisa Šapovalova, a zatim i Rusa Danila Medvedeva.

U drugoj polovini žreba već smo prisustvovali velikom iznenađenju jer je drugi nosilac turnira Feliks Ože-Aljasim poražen od domaćeg tenisera Alekseja Popirina.

Prvo kolo prošao u singl konkurenciji prošao je i Miomir Kecmanović koji je u dva seta savladao domaćeg tenisera Kristofera O'Konela (6:4, 6:4).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading