VELIKI NOVAK ĐOKOVIĆ! Srbin se SETIO PAKLA iz Melburna, pa dao DOMAĆI ZADATAK svima na planeti!

Autor:

Sport

03.01.2023

09:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na kraju dana treba biti čovek.

VELIKI NOVAK ĐOKOVIĆ! Srbin se SETIO PAKLA iz Melburna, pa dao DOMAĆI ZADATAK svima na planeti!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković, počeo je svoj put na turniru iz serije 250 u Adelejdu.

Đoković je savladao Francuza Konstanta Lestjena sa 2:0 (6:3, 6:2) a posle meča govorio je o podršci koju je imao sa tribina.

Znam da je srpska zajednica u Australiji velika. Nisam mislio da će toliko Srba doći. Mnogo sam im zahvalan. Nadam se da će dolaziti na svaki meč. Svako iskustvo i svaki dan ovde je ove godine je pozitivan. Ljude koje sam sreo na plaži, u restoranima ili gde god sam išao, svi su mi poželeli dobrodošlicu. Mogu samo da im se zahvalim, odlično se osećam. To se odražava na moj tenis. To je nešto na šta se fokusiram. To je razlog zašto sam ovde. Nadam se da će tako i ostati - istakao je Novak Đoković, pa dodao:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

- Mogu da kažem da je dolazak ove godine drugačiji u odnosu na ostale zbog svega što se dešavalo pre 12 meseci. Ali to je iza mene. Idem dalje, gledam napred. Došao sam nedelju dana pre mog prvog meča. Dovoljno vremena. Zapravo, ne sećam se kada sam došao tako rano u Australiju. Imao sam dovoljno vremena da se prilagodim na vremensku zonu, vremensku razliku i na sve što me čeka ovde.

Novak sada nije imao nikakav problem prilikom dolaska u Australiju, a otkrio je i zanimljivu anegdotu uoči ulaska u "zemlju kengura".

- Malo sam se šalio sa mojim timom da ću ovoga puta ući u Australiju. To se i dogodilo. Bilo je normalno, kao i svake druge godine, osim prošle. Dobro sam sleteo, prošao pasošku kontrolu, pokupio stvari o otišao u hotel. Da se nisam radovao dolasku u Australiju, ne bih ni bio ovde. Želim da budem ovde. Drago mi je što sam do sada naišao na prijem kakav sam želeo. Neću da se fokusiram na negativne stvari. Ovde sam da igram tenis i širim dobru energiju - zaključio je Novak Đoković.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Na ovaj način Novak je dao domaći zadatak svima na planeti, te pokazao da je veliki čovek i da zna da oprosti i teške trenutke kroz koje je prošao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading