"Želim da vas praznik nadahne i okupi oko vrednosti trajnog mira"! Vučić uputio božićnu čestitku patrijarhu Porfiriju, sveštenstvu i vernicima!

Autor:

Vesti

06.01.2023

07:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vama, sveštenstvu, monaštvu i svim vernicima iskreno čestitam Božić, praznik rođenja Hristovog, napisao je, između ostalog Vučić.

"Želim da vas praznik nadahne i okupi oko vrednosti trajnog mira"! Vučić uputio božićnu čestitku patrijarhu Porfiriju, sveštenstvu i vernicima!

Foto: printscreen

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas božićnu čestitku patrijarhu srpskom gospodinu Porfiriju, sveštenstvu Srpske pravoslavne crkve i svim vernicima koji Božić slave po julijanskom kalendaru.

- Vama, sveštenstvu, monaštvu i svim vernicima iskreno čestitam Božić, praznik rođenja Hristovog. Želim da vas praznik u kome stalno i iznova oživljavamo u sebi božićni susret Boga i čoveka u Hristu, nadahne i okupi oko vrednosti trajnog mira, nesebične ljubavi, mudrosti, strpljenja i pregnuća, na dobro svih građana Republike Srbije i srpskog naroda u celini. Mir Božiji – Hristos se rodi - navedeno je u čestitki, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika republike.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading