KAKAV PREOKRET! OVO JE ISTA OSOBA? Devojka dobila titulu najlepše radnice ikada - a sada niko ne može da je prepozna! (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

06.01.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona je proglašena najlepšom radnicom u Nemačkoj.

KAKAV PREOKRET! OVO JE ISTA OSOBA? Devojka dobila titulu najlepše radnice ikada  - a sada niko ne može da je prepozna! (FOTO)

Foto: TikTok/Printscreen

Najlepša radnica u marketu

Elejn Viktorija prošlog septembra proglašena je za najlepšu radnicu u marketu, ali ubrzo je dobila konkurenciju. Ona je do sada radila u prodavnici, odnosno u marketu i udvarao joj se muškarac koji radi sa njom. Nakon što je postala popularna brzo je prikupila pratioce i postala izuzetno primećena, a onda je zbog uticaja, dala otkaz i posvetila se drugoj vrsti karijere.

Sada ima više od 1,5 miliona obožavaoca na društvenoj mreži TikTok i preko 200.000 pratilaca na Instagramu gde objavljuje savete o zdravlju i lepoti. Ali, sada je dobila konkurenciju koja takođe osvaja društvene mreže. One se prividno takmiče za titulu lepotice. Druga devojka zove se Laura poznatija kao "Lu".  Zahvaljujući svom izgledu prikupila je preko 25.000 pratilaca na TikTok - u i 2.000 obožavaoca na Instagramu. Ona svakodnevno deli sadržaj i pokazuje koliko je lepa. Zaista, obe devojke su na svoj način prelepe, prenosi "Dejli star".

Foto: Instagram/Printscreen

Najlepša radnica u marketu Elejn

Laura je poslednjih šest godina provela radeći u marketu, ali je želela da postane popularna na društvenim mrežama.  Danas to je i uspela, a zbog njenih slika pozitivni komentari ne prestaju:

 "Izgledaš tako preslatko", "Kako možeš biti tako bolesno lepa?", "Prelepa si kao anđeo", "Jednostavno si predivna" pisali su oduševljeno ispod njenih slika.

Foto: Instagram/Printscreen

Najlepša radnica pozira našminkana

Da li je i za vas Elejn najlepša radnica koju ste videli?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading