VATRENE NAVIJAČICE KOJE SVET OBOŽAVA: Na ove lepotice niko nije RAVNODUŠAN, ne zna se koja je BOLJA! (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

17.12.2022

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Publika je velika podrška na svakoj utakmici.

VATRENE NAVIJAČICE KOJE SVET OBOŽAVA: Na ove lepotice niko nije RAVNODUŠAN, ne zna se koja je BOLJA! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP, Profimedia

I publika je ta koja može da podstakne sportiste da se više i jače bore. A kada je ta publika, kao ove lepotice na fotografijama ispod, onda vam je sve jasno. Nekoliko vatrenih navijačica izdvojile su se na tribinama  različitih utakmica kao posebno lepe, atraktivne i simpatične, a samim tim male su bile šanse da ih niko ne zapazi. Pogledajte lepotice koje oduševljavaju!

Meksiko

Mnogi ljudi imaju različita mišljenja o Meksiku. Ali, većina misli da je njihova reprezentacija jedna od najjačih na svetu. Njihovi fudbaleri spadaju u jednu od šest zemalja koje su se kvalifikovale na sedamnaest Svetskih prvenstava. Oni, uz Brazil, jedine su dve nacije koje su uspele da prođu grupnu fazu u poslednjih sedam Svetskih prvenstava, prenosi "Keš roudstr". Sa ovakvim rezultatima, ne čudi što su prikupili obožavaoce i to kakve!

Foto: Tanjug/AP, Profimedia

Navija za Meksiko

Španija

Španija je ove godine potpuno zasijala u fudbalu, kada je pobedila Kostariku fenomenalnim rezultatom 7:0. Malo je reći da oni imaju prelepe navijačice, i to ne samo na Svetskom prvenstvu, a ove lepotice, nasmejane i zadovoljne, oduševile su svet:

Foto: Tanjug/AP, Profimedia

Devojke navijaju za Španiju

Nemačka

Nemačka je poznata po brojnim stvarima poput odličnog piva, besplatnog obrazovanja, ali i sjajnim fudbalerima. Iako je službeni naziv i šifra reprezentacije bila "Nemačka FR (FRG)", 1990. godine skraćena je u "Nemačka (GER)".  Njihovi fudbaleri, takođe su jedni od najjačih na svetu i osvojili su čak četiri Svetska prvenstva.

Kladimo se da veliki deo uspeha fudbalera čine njeni obožavaoci. Ova lepotica ulepšala je jednu od utakmica:

Foto: Tanjug/AP

Devojke navijaju za Nemačku

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading