OD OVE ŽENE TREBA UČITI O STILU: Darija Kisić održala modnu lekciju - ovaj komad svaka žena mora da ima, sve prikriva i odlično stoji! (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

14.12.2022

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li biste vi obukle ovako nešto?

OD OVE ŽENE TREBA UČITI O STILU: Darija Kisić održala modnu lekciju - ovaj komad svaka žena mora da ima, sve prikriva i odlično stoji! (FOTO)

Foto: instagram.com

Ministarka Darija Kisić je oličenje stila i elegancije. Iako retko kada odstupa od svog stila, ovoga puta izborom je oduševila pa bar svaku drugu ženu! Modna dominacija Darije Kisić i te kako je primetna, a ovoga puta ponela je komad koji svaka žena mora imati u ormaru za neke neočekivane prilike. Darija je objavila fotografije iz Vranjačke banje povodom 15. Olimpijade sporta koja se održavala.

Tom prilikom ona je učestovala u stvaranju jedne slike zajedno sa umetnicima. Za tu priliku Darija je ponela mint zeleni sako prekriven sjajnim detaljima. Poznato je da sakoi dugo već ne izlaze iz mode, a upravo ovakav kakav je Darija ponela može da vam bude insipiracija za sledeću kupovinu. Osim klasičnih sivih i crnih sakoa, poigrajte se sa bojama, probajte različite dužine i modele kako biste izabrale pravi. Crna je uvek dobar odabir, ali nekada pokušajte da izađete iz zone komfora. Ovakav model sakoa već dugo je aktuelan, ne može da vam ne stoji i savršeno prikriva potencijalne nedostatke. Odlično se kombinuje uz pantalone, ali i duže suknje kao i oversajz modele.

Ona je još jednom dokazala da je javna ličnost koja ima sjajan osećaj za modu, te i da bira komade koji joj pre svega stoje. Ako govorimo o modnim izborima, mnoge javne ličnosti mogu da se ugledaju na nju, jer Darija retko kada greši!

Kako se vama dopada stajling Darije Kisić?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading