OBJAVLJENA JE LISTA NAJLEPŠIH ŽENA SVETA: Jednu zbog kilaže neprestano VREĐAJU, a ona uzvrati GOLIŠAVOM slikom!

Autor: N.J.

Lifestyle

15.12.2022

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

One su na listi najlepših žena, šta vi mislite?

OBJAVLJENA JE LISTA NAJLEPŠIH ŽENA SVETA: Jednu zbog kilaže neprestano VREĐAJU,  a ona uzvrati GOLIŠAVOM slikom!

Foto: Tanjug/AP, Pixabay

Svi svakodnevno nailazimo na mnogo zadivljujućih žena bez obzira na to iz kog dela sveta dolaze. Međutim, postoje određene žene oko kojih se svi možemo biti u saglasnosti da su upravo one među najlepšim ženama na svetu. Zapanjujuće su. Evo o kome je reč:

1. Anđelina Džoli

Anđelina je i glavna na ovom spisku. Lepa je koliko je i talentovana, zbog čega je lako jedna od najtraženijih glumica u Holivudu. Obožavaoci je vole videti na malim ekranima s obzirom na njene osobine po kojima se ističe. Čak i u 40 - ima žene još uvek žele biti kao ona, a muškarci bi pre bili sa njom, prenosi "5 minstori".

2. Gal Gadot

Ona je jedna zadivljujuća lepotica koja se proslavila u filmovima kao glumica i producent. Ona nije samo lepotica na glumačkoj sceni, već je bivša Miss Izraela 2014. i model sve do danas. Takođe, ona je dve godine služila u Izraelskim obrambenim snagama. Nakon službe, nastavila je da studira na fakultetu i da stvara ime u industriji modela.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gal Gadot (@gal_gadot)

3. Ešli Grejem

Ona je divna osoba koja je uspela da promeni živote samo time što je dokazala da lepota nije ograničena na one sa vitkim telom. Manekenka koja je možda najpopularnija prema pojavljivanju u emisiji Amerika Nekst Top Model uspela je da se proslavi uprkos svojoj plus sajz figuri. Mnogi je vređaju zbog načina fotografisanja i odabira garderobe, gde često pokazuje svoje telo, a ona nekada svoju publiku "počasti" i golišavom fotografijom.

Foto: Izvor: Printscreen/ Instagram/ ashleygraham

Ešli Grejem u crnom bodiju istakla figuru

4. Odri Hepburn

Bila je britanska glumica koja je imala mnogo uspeha. Međutim, bila je poznatija kao modna ikona i još uvek je bitna po tome čak i danas, uprkos činjenici da više nije među živima. Američki filmski institut rangirao je kao treću najveću žensku legendu na ekranu iz zlatnog doba Holivuda. 

5. Prijanka Čopra

Sama činjenica da je postala Miss sveta sa 18 godina govori vam da je jedna od najlepših žena. Danas se proslavila u Holivudu kao glumica. Iako je vešta u onome što radi, čovek se ne može načuditi njenom prelepom licu kada se pojavi na ekranima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Priyanka (@priyankachopra)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading