OVAKO DANAS IZGLEDA RUBI IZ HIT SERIJE: Razvela se, pobedila rak, a nakon 18 godina nije imala nijednu operaciju! (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

11.12.2022

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom 2004. i 2005. godine emitovala se serija "Rubi".

OVAKO DANAS IZGLEDA RUBI IZ HIT SERIJE: Razvela se, pobedila rak, a nakon 18 godina nije imala nijednu operaciju! (FOTO)

Foto: Izvor: Printscreen/ YouTube/ Tlnovelas

Scena iz serije "Rubi"

Jedna od najlepših glumica Barbara Mori zaslužno je stekla pažnju ulogom u seriji "Rubi". Ona je i danas veoma atraktivna i privlači pažnju gde god da se pojavi, a ulogom u seriji obezbedila je svoj put ka uspehu. Srbija je ludela za ovom serijom, svi su je pratili "u dahu" i malo ko ne bi znao o kojoj glumici je reč. Ulogu "zle" devojke dobila je Barbara Mori koja danas ima 44 godine i izgleda kao dvadesetogodišnjakinja. Ona je stekla veliku popularnost koja je vidljiva i na društvenim mrežama. Ovu lepoticu publika voli i to očigledno!

Pre tridesete imala je rak

Pre tridesete godine saznala je da ima rak dojke, ali je uspela da pobedi ovu opaku bolest:

- Jako je teško izgovoriti: “Da, imala sam rak”. Bog me je iz nekog razloga stavio na test i ja sam ga uspešno položila. Izborila sam se s bolešću, pobedila sam rak i idem dalje - izjavila je jednom prilikom za medije.

Foto: Izvor: Printscreen/ Instagram/ delamori

Barbara Mori leži na krevetu

Postala baka sa 38 godina

Njen osamnaestogodišnji sin dobio je dete kada je ona imala 38 godina, tako da je veoma rano postala baka. Njen sin tada je bio u vezi sa 12 godina starijom pevačicom.  Ne znamo kako je ona reagovala na to, ali zasigurno je bila iznenađena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbara Mori (@delamori)

 

Da podsetimo, jednom prilikom je izjavila da je njen otac bio nasilan, a majka je napustila zbog čega nije imala srećno detinjstvo. Kada je odrasla ušla je u vezu za američkim igračem bejzbola Kennethom Rajom Sigmanom, vezu su kasnije krunisali brakom, ali nažalost njihov odnos trajao je samo godinu dana, nakon čega su se i razveli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading