KADA SE KAMERE UGASE ONA JE POTPUNO DRUGAČIJA: Turska glumica Demet Ozdemir začudila sve ponašanjem!

Autor: N.J.

Lifestyle

05.12.2022

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Omiljena turska glumica oduševljava lepotom.

KADA SE KAMERE UGASE ONA JE POTPUNO DRUGAČIJA: Turska glumica Demet Ozdemir začudila sve ponašanjem!

Foto: Izvor: Printscreen/ Instagram/demetozdemir

Demet Ozdemir važi za jednu od najlepših glumica, a trenutno je jedna od najpopularnijih u Turskoj. Srce publike širom sveta osvojila je ulogom u seriji "Sanjalica", ali tu njena angažovanja nisu stala. Nedavno je u Turskoj završena prva sezona serije "Između sveta i mene" gde je tumačila glavnu ulogu, a zapamćena je i ulogom u seriji "Zejnep".

Iako je glumica i uvek dobija samo najbolje uloge, ona ima angažovanja i u modnoj industriji. Često, upravo je ona zaštitno lice proizvoda za negu kose što i nije preterano čudno. Ona ima dugu, prirodnu, tamnu boju kose, a do sada frizuru nije drastično menjala.

Sada, ona je pokazala kako izgleda priprema za snimanja. S obzirom na to da joj je poslednja uloga u seriji "Između sveta i mene" donela još veću popularnost, njen trud nije prošao nezapaženo. Ona je igrala hladnu ženu, izuzetno bogatu, koja se pomalo obraća ljudima "sa visine". Ali, ona očigledno nije ni blizu toga. Primetno je da je Demet opuštena sa svojim "bjuti timom", a i jednom videu pokazala je da je dobila buket cveća kao zahvalnicu. Talentovana mlada glumica još jednom je pokazala da joj sve ide od ruke, te ako sudimo prema fotografijama možemo primetiti koliko se dobro snalazi na snimanjima ovakve vrste. Iako ne odstupa mnogo od njenog primarnog posla, Demet blista na svakom polju. Čini se da je ovo njena godina.

U komentarima o njoj pisali su samo lepo, a neki su je nazivali i divom.

Da podsetimo, Demet se 26. avgusta ove godine udala za pevača Ogzana Koča. Njihova veza pre nego što su izgovorili "da" bila je turbulentna, pa se čak pričalo da su se prošle godine razišli. Bilo kako bilo par je sada zajedno, i očigledno uživaju u odluci koju su doneli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading