SUPRUGA FUDBALERA JE MODNA IKONA U KATARU: Srpkinja u kombinaciji zbog koje se svi okreću, na nju niko nije ravnodušan (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

30.11.2022

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I one vole da budu na visini zadatka.

SUPRUGA FUDBALERA JE MODNA IKONA U KATARU: Srpkinja u kombinaciji zbog koje se svi okreću,  na nju niko nije ravnodušan (FOTO)

Foto: Izvor: Printscreen/Instagram/ kristina_maksimovic__

Supruge fudbalera u ovim bitnim trenucima žele takođe da ih podrže, te pomno prate korake svojih muževa i stalno su uz njih. Podršku sa tribina imao je i  reprezentativac Srbije Nemanja Maksimović i to od prelepe supruge i voditeljke Kristine Maksimović.

Ona se pre samo nekoliko dana fotografisala i sa manekenkom i devojkom Luke Jovića, Sofijom Milošević.  Dve lepotice u Kataru ostavljaju zasigurno sve bez daha, ali Kristina Maksimović istakla se i po nekim sopstvenim uspesima.

Ona je zapravo i majka divne devojčice, ali i odlična autorka i sportska voditeljka Jutjub emisije "Sportsko popodne sa Kristinom", a intervjue upravo radi sa sportistima i to na nekoliko jezika. Trenutno, ona važi za jednu od najbolje obučenih žena u Kataru.

Ona je do sada objavila nekoliko fotografija iz Dohe. Pohvalila se odličnim kombinacijama, ipak za toplije vreme, ali dovoljno dobrim da se zapamte i iskoriste u budućnosti. Kristina je pozirala pored mora u očaravajućoj žutoj haljini, koja svakome može da stoji odlično. Haljina unosi živosti u ovaj tmurni novembar, a njena fotografija na Instagramu sve je zaludela.

Da podsetimo, Kristina i Nemanja imaju ćerku Andreu, a ona je pre neku godinu objavila kako se oseća kao novopečena mama:

- Najjača emocija ikada. Ne postoje reči kojima bih opisala kako se osećam.. Danas smo pobedili najvažniju utakmicu u našem životu. Zajedno, kao i uvek! Danas je naša ljubav postala još snažnija i veća. Dobro došla, andjele naš mali - napisala je ona na Instagramu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading