GROBARI U TRANSU: U Humskoj pao potpis za Ligu šampiona!

Autor:

Sport

30.11.2022

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni as stavio paraf.

GROBARI U TRANSU: U Humskoj pao potpis za Ligu šampiona!

Foto: Starsport

Koreografija grobara na Ligi šampiona

Kapiten fudbalske reprezentacije Izraela Bibars Natho produžio je ugovor sa FK Partizan.

Iskusni vezista je u klupskim prostorijama stavio paraf na novi ugovor, koji važi do leta 2024. godine.

- Kao prvo, srećan sam što ću potpisati ugovor na još jednu godinu. Biće to moja peta godina u Partizanu. Veoma sam srećan zbog toga, ali ne samo ja, već i moja porodica, jer volimo Beograd i Srbiju i ja se ovde osećam kao kod svoje druge kuće! Srećan sam što nastavljam dalje sa Partizanom i nadam se da neće to biti poslednja godina. Nadam se da ću svoju karijeru završiti ovde i da ću ostati u ovom klubu još dugo i posla okončanja igračke karijere, jer se ovde osećam dobro. Svi me poštuju i cene i volim to - rekao je Natho prilikom potpisivanja ugovora.

- I naravno, što se tiče fudbala, želim da budemo još bolji i sviđa mi se plan i program koji moj klub ima za sledeću godinu. Želimo biti što bolji i još spremniji kako bismo ovu sezonu završili što bolje, a samim tim se kvalifikovali za Ligu šampiona sledeće godine. Nastavljamo sa idejom da izgradimo veoma snažan tim, koji može da se bori u Ligi šampiona i, naravno, da se bori za trofeje sledeće godine u domaćem prvenstvu i Kupu. Ali, na kraju, veoma sam srećan i želim da se zahvalim klubu, ljudima koji ovde rade i navijačima. Daću sve od sebe da im uzvratim to poverenje - dodao je Izraelac.

Natho je u Humsku stigao na leto 2019. godine i od tada je u crno-belom dresu na 146 utakmica postigao 48 golova, a imao je i 42 asistencije. U istom periodu sa "Parnim valjkom" nije osvojio nijedan trofej, pošto je tri puta bio vicešampion Srbije i tri puta je gubio finale nacionalnog Kupa.

Izraelac će sledeće sezone imati i priliku da zaigra sa Partizanom u Ligi šampiona, pošto bi Srbija mogla da ima dva predstavnika u elitnom rangu. Šampion države će se direktno plasirati u društvo najboljih, dok će vicešampion to morati da uradi kroz kvalifikacije, pa ostaje da se vidi hoće li crno-beli u Superligi zauzeti neko od pomenuta dva mesta, kako bi naredne sezone igrali Ligu šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
zoran

30.11.2022 14:49

a gde bi pa ti otišao u tim godinama. možda javor, ili zlatibor🤔