SERVIRANO JOŠ JEDNO PONIŽENJE: Nakon SRAMNOG poteza Vilijamove kume, Hari i Megan zadaće poslednji udarac u SERIJI?

Autor: N.J.

Lifestyle

02.12.2022

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istina polako izlazi na videlo.

SERVIRANO JOŠ JEDNO PONIŽENJE: Nakon SRAMNOG poteza Vilijamove kume, Hari i Megan zadaće poslednji udarac u SERIJI?

Foto: netflix

Megan i Hari

Kraljevska porodica spremna je za nove optužbe za rasizam dok princ Hari i Megan navodno "otimaju" američku turneju Vilijamu i Kejt. Reč je o tome da još uvek postoji strah da će popularni par  otkriti optužbe o rasizmu u svojoj TV emisiji, nakon što je aktivistivistkinja optužila pomoćnicu Palate Lejdi Suzan Hasi, Vilijamovu kumu, da je "tera" zbog njenog crnačkog porekla, piše "Miror".

Hari i Megan optuženi su da su pokušali da skrenu pažnju na sebe, jer su Vilijam i Kejt započeli američku turneju i to u Bostonu. Poseta je imala veliku uspeh jer je gomila ljudi čekala na ulici kako bi se pozdravila sa njima.

- Odzvanjali su vrisci "Vilijam, Kejt, tako si lepa" - priča izvor.

Trejler za seriju koja stiže u decembru vrednu 88 miliona funti otkrila je dosad neviđene fotografije, uključujući nekoliko onih na kojima bivši glumac plače. Jedan insajder je rekao:

- Mogli ste se kladiti u svoju kuću na činjenicu da će ova reklama izaći.

- Hari je itekako svestan koliko je važno ne zaseniti rad ostalih članova porodice, no ipak se ovde koristi upravo takva taktika.  Ali ta taktika očigledno nije upalila, budući da su Vilijam i Kejt uživali u oduševljenoj dobrodošlici u SAD - u uoči dodele nagrade Earthshot kojom se slave ekološki projekti.

Da podsetimo, uprkos uspehu, posledica optužbi Ngozi Fulani za rasisam protiv Vilijamove kume Suzan se nastavila. Viša kraljevska pomoćnica je prišla Ngozi i pitala je odakle je, a kada je odgovorila da se organizacija nalazi u londonskoj četvrti Hackney, postavila je pitanje koje ju je šokiralo. 

Foto: youtube.com/CBS

Hari i Megan

- Ne, ali odakle zapravo dolazite? Odakle dolaze vaši ljudi? Kada ste prvi put došli ovamo? Iz kojeg ste dela Afrike? - ispitivala je žena kojoj se prvo nije znao identitet.

Ngozi je ispričala kako je Suzan pomerala kosu kako bi videla značku sa imenom. Dodala je:

- Iako nisam doživela fizičko nasilje, osećam da sam doživela oblik zlostavljanja - rekla je ona u jednom intervjuu.

Suzan je ponudila susret ženi kako bi se izvinila.

Da podsetimo, Megan je prošle godine optužila neimenovanog člana porodice za rasističke komentare o tenu Harijevog i njenog deteta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading