PRINC HARI I MEGAN MARKL U EKSKLUZIVNOM DOKUMENTARCU NIKOME NISU OSTALI DUŽNI: Jedna njegova rečenica već nagoveštava HAOS!

Autor: N.J.

Lifestyle

01.12.2022

16:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako stvari stoje par je odlučio da sve ostavi bez reči.

PRINC HARI I MEGAN MARKL U EKSKLUZIVNOM DOKUMENTARCU NIKOME NISU OSTALI DUŽNI: Jedna njegova rečenica već nagoveštava HAOS!

Foto: Tanjug/AP

Objavljen je prvi trejler za fantastičnu Netfliksovu dokumentarnu seriju princa Harija i Megan Markl, gde se prikazuje par kroz uspone i padove koje su proživeli, piše "Dejli star". Zadivljujući trejler za iščekivanu dokumentarnu seriju počinje pitanjem producenta:

- Zašto želite da snimite ovaj dokumentarac? - dok se vidi fotografija Harija i Megan pod kišobranom. Mnoštvo drugih crno - belih fotografija zatim se prikazuje na ekranu, a na jednoj je Megan sa rukama na glavi i izgleda poraženo.

Takođe, u trejleru se može čuti Hari kako govori:

- Niko ne vidi šta se događa iza zatvorenih vrata, morao sam učiniti sve što sam mogao da zaštitim svoju porodicu - rekao je on.

Priča se da su dobili ogroman novac da snime ovako nešto, čak neki tvrde da je to iznos od 100 miliona dolara. Dokumentarac o Hariju i Megan nije jednokratan - to je zapravo dokumentarni film koji se sastoji od šest epizoda. Pojaviće se na Netfliksu 8. decembra i pokazaće "drugu stranu" njihove ljubavne priče i izazova sa ​​kojima su se suočili, kaže Omid Skobi - autor knjige "Fajding Fridom".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELLE Magazine (@elleusa)

Nakon smrti  kraljice Elizabete II, Megan i Hari navodno su hteli da imaju svoju seriju.

U to vreme San je preneo da su izvori rekli kako su "kasne izmene nepoželjne" jer je seriju trebalo formatirati, sinhronizovati i titlovati pre nego što postane dostupna za gledanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading