POSLE FIJASKA U KATARU, STIGLO MOĆNO OBEĆANJE: Bićemo prvaci sveta 2026. godine!

Autor: Tanjug

Sport

11.12.2022

16:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Optimizam na maksimumu.

POSLE FIJASKA U KATARU, STIGLO MOĆNO OBEĆANJE: Bićemo prvaci sveta 2026. godine!

Foto: Starsport

Nikola Milenković i Vinisijus Žunior u duelu

Fudbaler Reala iz Madrida i brazilski reprezentativac Vinisijus Žunior obećao je da će njegova selekcija da osvoji Svetsko prvenstvo 2026. godine.

Brazil je bio jedan od najvećih favorita za osvajanje titule na SP u Kataru, ali su "Karioke" eliminisane od Hrvatske u četvrtfinalu Mundijala posle penala.

- Plakao sam na terenu, plakao sam u svlačionici, plakao sam u avionu, plakao sam kad sam došao kući i plakaću kad god pomislim koliko smo bili blizu... Najgori dan u mom životu - napisao je Vinisijus na društvenim mrežama.

Fudbaler Reala tvrdi da je razočaran posle eliminacije sa Mundijala.

- Ovaj tekst sam napisao i obrisao nekoliko puta. Reči ne mogu da opišu razočarenje, ali suze ostaju. Osmeh je nestao. Biće mi potrebno vreme da ponovno pronađem sreću. Ali volim fudbal i to će da mi da nove prilike da vratim Brazil tamo gde zaslužuje da bude, na vrh! Božji planovi su dosta veći od naših. Vratićemo se jači nego ikada - ističe fudbaler Reala.

On se još jednom izvinio Brazilcima.

- Nismo uspeli u važnom trenutku i sve smo vas izneverili. Oprosti Brazile i hvala ti na ljubavi i podršci. Bili ste sjajni! Brazil će da osvoji svet 2026. godine, zapamtite ovo - naveo je Vinisijus.

Svetsko prvenstvo 2026. će biti održano u Kanadi, Meksiku i SAD, a na njemu će po prvi put u istoriji učestvovati 48 reprezentacija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
nele

11.12.2022 19:16

ljubi brat u znojav vrat, nemoj ljubim vas