IMA SKORO 100 KILOGRAMA I FENOMENALNO NOSI MOKRU HALJINU KOJA ISTIČE SVE! Mnogi je vređaju, a ona pokazuje koliko ima SAMOPOUZDANJA! (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

07.12.2022

09:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pluz sajz manekenka istakla je sve obline.

IMA SKORO 100 KILOGRAMA I FENOMENALNO NOSI MOKRU HALJINU KOJA ISTIČE SVE! Mnogi je vređaju, a ona pokazuje koliko ima SAMOPOUZDANJA! (FOTO)

Foto: Izvor: Printscreen/ Instagram/ ashleygraham

Model Ešli Grejem prošetala je na crvenom tepihu povodom dodela modnih nagrada u Londonu, a provod je nastavila kasnije u jednom klubu. Ona se pojavila u "mokroj" haljini koja ističe sve njene atribute. Naglašava stomak, a sa strane ima veliki prorez. Sve je uparila sa srebrnim sandalama, a kosu je zavezala u rep. Haljina je zanimljive boje, ona se opredila za kombinaciju svetloljubičaste boje i sive sa metalik odsjajem.

Sama kreacija izuzetno je zanimljiva jer stvara iluziju da je haljina"mokra", a zapravo pokazuje sve obline. Ona je još jednom pokazala da je samopouzdanje najveći adut jedne žene.

Da podsetimo, Ešli je često dobijala uvrede zbog svog izgleda na šta se nikako ne obazire, i ističe koliko je važno da volimo svoje telo. Ona često objavljuje nage fotografije, pokazuje strije, celulit i ističe da izgled nije bitan već ono kako se osećaš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading