CELA PLAŽA GLEDA U ZADNJICU NAJVEĆU U ŠOUBIZNISU: Bliska drugarica Kajli Džener dokazala da ima NAJBOLJE telo! (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

27.11.2022

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li izgleda bolje od članova porodice Kardašijan?

CELA PLAŽA GLEDA U ZADNJICU NAJVEĆU U ŠOUBIZNISU: Bliska drugarica Kajli Džener dokazala da ima NAJBOLJE telo! (FOTO)

Foto: Izvor: Instagram/ staskaranikolaou

Anastasija Karanikolau je ćerka grčkog tajkuna Periklisa Nikolaosa Karanikolaua, a veliku pažnju javnosti stekla je kao bliska drugarica Kajli Džener. Očigledno draga članu porodice Kardašijan, Anastasija je ubrzo postala miljenica javnosti jer je vlasnica jedne od najlepših pozadina - bar tako kažu! Ova dvadesetpetogodišnjakinja je poznata influenserka, a njene društvene mreže i Jutjub imaju milione pregleda.

Ona je često na meti paparaca, a sada je sama podelila fotografije i oduševila svoje mnogobrojne pratice. Stejsi, kako je zovu, obukla je zeleni bikini i pokazala sve svoje atribute. Malo je reći da joj stoji savršeno, ona ima figuru za poželeti! Baš kao i njena drugarica, može da se pohvali dugim nogama i uskim strukom. Svakodnevno pokazuje koliko je zgodna, te često bira kombinacije koje istuču njenu fenomenalnu liniju. Kada su je paparaci uhvatili u Majamiju, istina je izašla na videlo. Ona zaista izgleda dobro, i ne koristi previše prerađene fotografije da njima stvori lažnu sliku o sebi.

Foto: Profimedia

Anastasija u zelenom kupaćem

Na Instagramu je prati preko 10 000 miliona ljudi, što govori o njenoj popularnosti, delom stečene zbog najbolje drugarice Kajli, a i ranih radova Anastasije. Da podsetimo, ona se proslavila između ostalog i golišavim fotografijama. Stejsi je otvoreno govorila i o plastičnim operacijama, te je jednom otkrila da je povećala grudi, ali je kasnije silikone zamenila manjim, jer su joj stvarali probleme. Takođe, priznala je da je stvaljala filere u usne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Koliko??

27.11.2022 18:57

10000 miliona?? Najbolje telo? Sta je sa vama?? O cemu se radi??