DEVOJKE U SRBIJI OVAKO VIDE LEPOTU: Pogledajte lice starlete, sve se više teži upravo ovakvom izgledu! (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

12.11.2022

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koliko devojaka izgleda slično njoj?

DEVOJKE U SRBIJI OVAKO VIDE LEPOTU: Pogledajte lice starlete, sve se više teži upravo ovakvom izgledu! (FOTO)

Foto: Izvor: YouTube/ Katie Price

Svi mediji pišu o operacijama Kejt Prajs (43) i ističu da je nepotrebnim intervencijama uništila svoju prirodnu lepotu. Starleta je poznata i kao nekadašnji model, rodila je petoro dece, a pažnju je privlačila i zbog sina Harvija koji ima samo 18 godina i 180 kilograma.

Na njenim fotografijama na Instagramu ne može se videti baš pravo stanje njene kože, jer obično slike "preradi" odnosno fotošopira. Prvu intervenciju je uradila sa samo 20 godina, a grudi je radila bar nekoliko puta, preciznije 12 puta. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katie Price (@katieprice)

 

Čak i nakon mnogobrojnih operacija koje su joj uradili lekari u Turskoj, ona nije bila zadovoljna.

- Ovo je pakao, bilo je jezivo. Kad je sve bilo gotovo pomislila sam da izgledam kao čudovište iz horor filma. Bila sam uverena da ću da umrem ili da ću na kraju izgledati kao neka jeziva lutka. Probudila sam se puna rupa i šavova na telu. Samo hoću staru Kejti nazad - rekla je starleta nedavno za "The San".

Pogledajte u galeriji njene fotografije:

Iako pravo stanje njene kože i lica šokira većinu ljudi, danas mnogo njih, uključujući i muškarce, rade sve što je u njihovoj moći da izgledaju što mlađe. Svaka druga žena želi zategnuto lice i punije usne, a nekada se ne mari ni za zdravlje.

Da podsetimo, starleta ima bolnu životnu priču. Nakon što su je snimili da odlazi u bolnicu za mentalno zdravlje, nagađalo se kakvih problema ima. Ispričala je da je pošla sa ekipom na snimanje i tom prilikom su pljačkaši odneli svu opremu koju su poneli, a nju su silovali i tukli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading